Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Вторник
Януари 28
Начало arrow Любопитно arrow Думите, които раняват мъжете

Думите, които раняват мъжете

  Print E-mail
2012-11-20 05:46:17
източник: az-jenata.bg

Мъжете са силният пол, въпреки обратното мнение на лагера на еманципираните жени. Но и най-силният мъж има слабо място, по което, ако го настъпиш, го заболява. Някои жени използват точно това коварно оръжие в скандалите, което не е позволено в честната борба.

Малка заплата

Заплатата му е много малка – все едно му казвате, че е неспособен и глупав. Дори вие да получавате повече пари от него, никога не го изтъквайте. Пазете достойнството му. В един момент палачинката може да се обърне и той да ви храни.

Не го бива в секса

Сексът е игра на напасване. Може би още не сте намерили общ език – подскажете му какво ви харесва, съблечете срама си и си дайте време.

Размерът на мъжката гордост

Няма по-голяма обида за мъжете от тази, свързана с размера на пениса. Ако смятате члена му за малък и не ви задоволява, по-добре се разделете, но не го обиждайте за това.

Подарък от стар приятел

Не разказвайте за вниманието на други мъже към вас: колега ви помага често в работата, стар приятел ви подарява цветя и ви кани на кино. Да изтъквате успехите си с мъжете си е неприемливо, след като вече сте обвързана. Ако искате щастлива връзка, поставете ясни граници между вас и другите мъже.

Несполучлив подарък

Използвайте всичките си актьорски умения, за да покажете, че харесвате подаръците му. Кажете му, че точно за това сте си мечтали, че той ви чете мислите и познава най-съкровените ви желания. Дори това да не отговаря съвсем на истината, поне се е постарал, мислил е за вас, когато го е избирал и го е направил от добри чувства или дори от любов.

Сравнявайте го само с по-лоши от него

Никога не го сравнявайте с по-добри от него: колко много помага в домакинската работа мъжа на Вили или колко скъпи подаръци Митко прави на жена си. Може да говорите какво не харесвате в мъжете на приятелките си и изтъквайте предимствата на неговия характер и най-добрите му качества.

Нищо лошо за майка му, сестра му

Кръвта вода не става. Дори най-безобидната забележка като „майка ти не може да готви“, „сестра ти е злобарка“, ще го засегне. Намерете начин да похвалите свекърва си. Ръководете се от правилото за най-близките му роднини – говорете или добро, или нищо.

Думите могат да убиват – спомнете си българската поговорка „Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя“ и „Три пъти мери, един път режи“.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Любопитно
  Новини Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът има ...
  Новини 40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът ...
  Новини Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайци, ...
  Новини През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава ...
  Новини На пръв поглед информация като информация. При повторно вглеждане - чиста измислица. Как да се предпазим от сензации, злословия и откровени лъжи в социалните медии? Дойче веле обобщава някои нови ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Кое е най-важното събитие в България за отминаващата 2019 година?