28 Март 2024 г. Четвъртък

Орлин победи във ВИП Брадър 2012

2012-11-18 08:13:09

Орлин стана големият победител на ВИП Брадър 2012. Заедно с Фънки двамата си оспорваха голямата победа.
Общо петима финалисти се бориха за телевизионната титла. 

Фънки, Никол, Багата, Къци и Орлин с нетърпение очакваха вота на зрителите. Сред публиката, освен техните близки, следяха реакциите им и бившите съквартиранти.Всеки от финалистите се опита да привлече повече фенове, като изпълни свой номер малко преди последните номинации.

Интересно бе изпълнението на Никол, съвместно с Криско, която се опита да пее, а никой от коментиращите в студиото не пожела да оспори нейното съвършенство освен спортният журналист Крум Савов, който я обяви за момиче, което трябва да порасте.

Най-зрелищно бе изпълнението на Фънки, който излезе с Кольо Гилъна, за да изпее „Най-щастливият ден”, което еднозначно бе поздрав към Къци.

Орлин излезе с хита „Дим да ме няма” с Графа и Бобо. За него говори баща му Орлин Павлов, който сподели, че се гордее със сина си, тъй като го е задминал в професията.

Петото почетно място на финалистите зае Багата, който каза, че единствено съжалява, че не е успял съвсем да се възстанови по време на двумесечния си престой в Къщата. От екипа на предаването му напомниха най-интересните му моменти, а в залата го очакваше неговата приятелка.

Естествено сред присъстващите бе и бившата му любима Златка, тъй като всички излезли съквартиранти също присъстваха на финала. Четвърти финалист стана Никол, която обясни, че не съжалява за излизането си, тъй като смята Фънки за по-достоен претендент на титлата.

На метри от финала бе Къци, който излезе трети от предаването с овациите на Фънки, който му обясни, че „вече е изпълнил мисията си”. Фънки така се впечатли, че остава до финала, че сподели цветущо в негов стил с Орлин, че не е предполагал, че ще стигне дотук.

Самият Къци, който излезе, заяви, че с Фънки се е сдобрил, тъй като „филмът е свършил”, но той смята, че победител трябва да стане Орлин. „Понякога наистина се филмирам и преживявам нещата малко повече”, призна някогашният водещ на Невада и прецени, че поуката, която си е направил с участието си в предаването, е да гледа по-леко на живота.

Второто място бе отредено на Фънки, който така и не успя да повярва, че е стигнал дотук. Колоритното му участие бе оценено подобаващо. "Комсомолът не спечели" - заяви победоносно рокаджията.

Последните минути на победителя Орлин в Къщата на ВИП Брадър бяха тегави и той сподели, че е „тъпо да си сам” в нея. "Много е важно да си стъпил на земята и че това е игра, обясни по-късно той пред водещия на предаването Ники Кънчев. Победителят на сезона заяви, че да застанеш пред цяла България е много трудно и не успя да си обясни защо публиката е избрала именно него.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати