27 Април 2024 г. Събота

Кое превръща изтънчената дама в психопат!?

2012-10-29 08:38:55

Жените са мили и нежни същества. Да, така учат момченцата от малки техните майки и бащи. Има някои фактори обаче, които могат да превърнат всяка фина дама в истински звяр или по-лошо... в психопат. Това може да се дължи на комплекси, неудовлетвореност или проблемно детство. Може да е всичко! А ето и 8 знака, че си имате работа с жена психопат.

1. Тя е прекалено ревнива

Тази жена непрестанно се страхува да не ви загуби. Тя е готова на всичко само и само да сте с нея. Иска непрекъснато да демонстрирате верността си към нея и може да ви отрови живота с подозренията си. Каквото и да правите, тя вечно се съмнява и се чувства застрашена. Не ви дава да имате жени приятелки, а когато заговорите за бившите си, направо изпада в истерия.

2. Тя контролира живота ви

Помните ли кога за последно имахте собствено мнение? Кога взехте някакво решение, което бе ваше? Кога не се е налагало да обяснявате какво правите, защо го правите? Не! Това е, защото животът ви е контролиран, и то не от вас. Тази жена умее да манипулира и смущава мъжа, карайки го да вярва, че той е отговорен за това, че тя е ядосана или разстроена.

Контролиращите жени убеждават мъжа, че те знаят по-добре от него какво му трябва и дори започват да избират дрехите от гардероба му, с които се облича. Ако сте навън с приятели, те ще ви звънят по 15 пъти на ден, за да са в течение какво се случва и да ви инструктират кога трябва да се приберете.

Този тип жена няма да ви крещи, тя спокойно ще усуче така разговора, че вие сам ще искате да ѝ се отчитате, сякаш сте ученик на разпит пред директора.

3. Тя прави параноични предположения

Ако някоя друга жена ви потърси, дори това да е шефката ви или ваша роднина, тя ви удря един разпит и никога не е доволна от това, което чува. Може да сте закъснели с 2-3 минути, но за нея няма значение и ви посреща с репликата: „Трябваше да си тук преди 3 минути". Ядосва се всеки път, когато в радиус от 10 метра има някаква жена и така и не се отказа да ви пита „Какво ѝ зяпаш?", въпреки че вие дори гледате в другата посока.

4. Опитва се да се нарани или да се самоубие

Когато психото усети, че вие не сте щастлив и търсите начин да се отскубнете от оковите на връзката ви (които в нейните очи не са никакви окови), тя започва да заплашва, като в началото това са само думи от сорта на: „Ако си тръгнеш, ще се самоубия".

При някои жени това са само думи, но други са напълно способно да си режат вените и да пият хапчета.

5. Тя спори не с думи, а с бой

Агресията е друга форма на някакво отклонение. Има жени, които в скандала се палят до такава степен, че дори звучният шамар не ги разтоварва, а налитат на мъжете си с юмруци, ритници, хвърлят предмети или вадят ножове и пистолети. Ако попаднете в подобно бойно поле, бягайте бързо от тази връзка.

6. Тя ви следи

 

Психото е пълен маниак на тема контрол. В момента, в който изчезнете от очите ѝ, тя се филмира. Затова и не позволява да сте далече от нейното присъствие. Оставя бележки у дома, пише непрекъснато sms-и и изисква отговор, появява се неочаквано в офиса ви със сандвич, уж да ви донесе обяда или пък разваля мъжката ви покер вечер, изтупвайки се в любимия ви бар или ергентската квартира.
Тя винаги знае къде сте! Проверете джобовете си, може би имате проследяващо устройство.

7. Тя е емоционално нестабилна

Настроенията при нея се сменят по-бързо, отколкото минутите. Ту плаче, ту е щастлива, ту ядосана. Една минута ви обича, на другата ви мрази, а на третата открито ви псува. Както си вечеряте нищо чудно да ви млъкне, а на сутринта да ви направи закуска и да поиска горещ секс.

Ако имате чувството, че ходите върху яйчени черупки всеки път, когато сте с нея и дори ви е страх да общувате, за да не понесете гнева ѝ отново, то изчезнете далече от нея.

8. Тя постоянно иска внимание

Тя не издържа и момент без да говори с вас. Пише ви съобщения, мейли или директно звъни. Ако не ѝ вдигнете оставя съобщения на гласовата поща от сорта на: „Знам, че не си зает, вдигни ми веднага".

Всички тези знаци, говорят за липса на контрол и лабилност. Ако жената, с която сте, ги проявява, то със сигурност връзката ви в даден момент ще стане задушаваща. Без значение колко е добра в леглото или как готви, струва ли си да се лишите от личната си свобода и дори от времето, за да отидете в тоалетната, за да сте на каишка? 

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати