20 Април 2024 г. Събота

20-те най-странни секс законa по света

2012-10-30 21:34:13

Чували сме какви ли не странни закони от цял свят, но тези, които ще ви представим са си направо абсурдни. На никой не му става ясно защо изобщо са били приети и въведени в действие, но повечето от тях са си реални и към днешна дата.
Това, което можем да кажем е, че трябва да се радваме, че не живеем на някое от въпросните места.

1. Има мъже в Гуам (островна държава в Тихия океан), чиято работа е да обикалят страната и да дефлорират девствени момичета, които пък им плащат за услугата. Причината за тази важна служба е, че законите в Гуам забраняват на девствените момичета да се омъжват.

2. Повечето страни от Близкия Изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му.

3. В Ливан е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт.

4. В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми! Да живеят инсектофилите! Явно имат лоби в Парламента.

5. В Бахрейн, мъжете-гинеколози могат да преглеждат гениталните органи на пациентките си, но нямат право да ги поглеждат. Могат да използват само огледално отражение.

6. В Хонг Конг измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае.

7. В Санта Круз, Боливия е забранено мъж да прави секс с жена и дъщеря ѝ едновременно.

8. В щата Вашингтон (САЩ) е забранено на мъж да прави секс с девственица. Изключение прави първата им брачна нощ.

9. В град Кали, Колумбия жените могат да правят секс само и единствено със законните си половинки. Първата брачна нощ се разиграва пред очите на майката на булката, която е нещо като свидетел на отнемането на девствеността.

10. В градчето Тремонтън, щата Юта (САЩ) сексът в линейка е абсолютно забранен.

11. В градчето Ромбох, щата Вирджиния (САЩ) са забранени всякакви сексуални актове и действия на светло. Може, но само при загасени лампи.

12. В Невада (САЩ) сексът без презерватив е абсолютно забранен.

13. В повечето американски щати е незаконно ерекцията на мъжа да се вижда през дрехите му.

14. В град Александрия, щата Минесота е забранено на мъжете да правят секс с жените си, ако имат лош дъх и миришат на риба, чесън или лук.

15. Отново в Минесота е забранен сексът с жива риба!

16. На мюсюлманите им е забранено да гледат гениталиите на труповете. Дори погребалните агенти нямат това право.

17. В град Нюкасъл, щата Уайоминг сексът в хладилна камера, намираща се в хранителен магазин, е абсолютно забранен.

18. В Индонезия мастурбацията се наказва със смърт чрез обезглавяване.

19. В хотелските стаи в град Сиукс Фолс, Южна Дакота (САЩ) е забранено да се прави секс на пода. На който му се иска, трябва да използва кревата.

20. В Масачузетс (САЩ) е забранено на жените да правят секс с родео ездач, в присъствието на конете.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати