20 Април 2024 г. Събота

Ако Цветанов и Борисов са педерасти, да си признаят, зове Сидеров

2012-07-02 19:10:40

Гей парадът, който се проведе в събота в София, е педерастка, антиморална и антирелигиозна агресия, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"За пръв път при управлението на ГЕРБ имаме такова развихряне на педерастка показност в София", каза националистът. По думите му и преди е имало опити за такава сексуална деформация на улицата, но при премиерa Бойко Борисов и кмета на столицата Йорданка Фандъкoва такива прояви са достигнали своя апогей.

Сидеров определи като "неприемлива" полицейската охрана, която е пазела участниците в гей парада. Разлютен, лидерът на "Атака" попита премиера "защо е превърнал родината му в педерастка държава".

Той не пропусна да нападне и вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов и обясни, че ако той и Борисов принадлежат към “"педерастката общност", трябва да си кажат.

Националистите се възмутиха и от увеличението на цената на тока, което стана факт от 1 юли и отново настояха за оставката на шефа на ДКЕВР Ангел Семерджиев.

От "Атака" настояват Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни пред народните представители какво налага това увеличение.

Сидеров определи като “изключително несъстоятелен аргумент“ оправдаването на поскъпването на електроенергията със зелената енергия.

Истинската причина за увеличението не е цената на зелената електроенергия, заяви лидерът на националистите. Той обясни, че причината е комплексна и много по-дълбока, защото най-голям бум на строеж на фотоволтаици има през 2009 - 2010г.

Според Сидеров ГЕРБ дава възможност на свои приближени като Цветелина Бориславова, Стефан Софиянски и бившия депутат от “Атака“ Камен Петков, които се занимават със зелена енергия, да станат милиардери.

Народните представители от “Атака“ предлагат редица промени в Закона за електроенергията – премахване на преференциалната цена за изкупуване от зелени източници, тоест да не се изкупува всичко произведено, а само това, което е необходимо.

Националистите предлагат и цената да не бъде в пъти по-висока и държавата да бъде задължена да я изкупува цялата.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати