29 Март 2024 г. Петък

Мистър България сгащен ведно с Хамстера?

2012-06-27 13:44:28

По непотвърдени данни Мистър България 2003 Мирослав Йончев е единият от арестуваните при акцията на ГДБОП, при която бяха задържани Антон Петров-Хамстера и още един 26-годишен мъж, работещ като охранител.

По рано днес от МВР съобщиха, че при спецакция е разбита организирана престъпна група за склоняване към проституция.

Непосредствено преди полет за чужбина на Летище "София" са били спрени за проверка две жени, работещи в модна агенция, и придружаващият ги мъж.

По време на операцията за 24 часа са задържани 26-годишният Ц.Ц., служител в охранителна фирма, криминално проявен и 29-годишният М.Й. – собственик на модна агенция.

Повече от година из медиите се носи мълвата, че модната агенция на Мирослав Йончев „MY Agency“ е покровителствана от Алексей Петров-Трактора, чиято дясна ръка пък е арестуваният при настоящата акция Хамстера. 

Според схемата Мирослав Йончев прибирал парите от трафика на жени и ги предавал на Хамстера.

 

Антон Петров е подсъдим заедно с Трактора по делото „Октопод“. Името на Хамстера изплува и по другото мегадело „Наглите“.

Според публикациите чрез манекенките на „MY Agency“ Алексей Петров е събирал вътрешна информация за родни политици и бизнесмени.

В портфолиото на модната агенция е написано, че тя се оглавява от тесни специалисти в областа на модата, спорта и медицината и е създадена от топ модели за топ модели.

“MY Agency” е основана през 2007 година с президент Мирослав Йончев, който е магистър “политически мениджмьнт”, завьршил е политология в СУ и 1-ва английска гимназия София. 

29-годишният мъж освен че е носител на титлата Мистър България за 2003 г., е и най-скъпият български мъжки модел. Освен това е световен шампион по фитнес (Москва 2003), първи подгласник на “Мистър Вселена” от Хановер през същата година.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати