27 Април 2024 г. Събота

Стилиян Петров е добре, изписват го до седмица!

2012-06-27 11:09:46

Стилиян Петров - капитан на българския национален отбор по футбол и капитан на Астън Вила е добре и ще бъде изписан до 1 седмица.

Чудесната новина достигна съобщава Football24.bg, цитирайки изказване на семейството на Стилиян Петров.

Бащата на Стилиян Петров споделил радостната новина. Той благодари сърдечно на всички фенове и онези, които не харесват футбола, но от чиста човечност застанаха за нещастието на Стенли и го подкрепиха.

Цялото семейство е изключително щастливо! Да не говорим за съотборниците на Стан в Англия, които вдигнаха на крака целия Остров, за да подкрепи техния обичан капитан.

Да си припомним набързо отпечатаните фланелки с лика на Стилиян Петров, които бяха обличани на всяко загряване преди мач в Англия. Дори и световноизвестната поп звезда Роби Уилямс сложи такава тениска преди участието му в благотворителен мач.

Да си припомним как всички ставаха в 19-та минута на мачовете и аплодираха Стенли, защото той играе с №19.

Димитър Бербатов организира своите съотборници от Манчестер Юнайтед, които подариха тениска на Стилиян Петров с техните автографи.

В село Сатовча беше организиран молебен пред чудотворната икона на Св. Стилиян за здравето на Стан.

Да не пропуснем как и българите, макар с голяма доза закъснение също организирахме хепънинг, чрез който изказахме своята любов към Стилиян Петров. Явно лъчът любов от България е достигнал до далечна Англия.

Никога не трябва да забравяме, че няма добро, което не е възнаградено! Стилиян Петров и неговата съпруга Полина са помагали на много познати и непознати хора. А когато Стан имаше нужда от морална подкрепа, той я получи.

Нещастието на Стилиян показа, че хората могат да бъдат съпричастни в трудни моменти, нищо че са съперници в оспорваната игра.

източник: lifestyle.ibox.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати