Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Петък
Март 5
Начало arrow Политика arrow Ако Борисов се дразни, си е негов проблем, скръцнаха от БСП

Ако Борисов се дразни, си е негов проблем, скръцнаха от БСП

  Print E-mail
2012-06-20 14:09:15
източник: dnes.bg

Ако Бойко Борисов се дразни от построеното от предишното правителство, това си е негов проблем. Ние сме свършили работа, изградили сме действително над една трета от републиканската пътна инфраструктура с цялостна рехабилитация.

Това заяви депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски по повод заръките на премиера към строителния министър Лиляна Павлова да покани "джентълмена Станишев" да разгледат магистралите, които е построило това правителство, и тези – от предишното правителство.

Михалевски настоя министър Лиляна Павлова да отговори на няколко очевидно неудобни въпроса. Депутатът попита защо на Лот 1 на АМ Тракия правителството разреши на изпълнителя с допълнително плащане от близо 15 млн. лв. да си замаже гафовете с качеството на строителството.

 

"Същият въпрос важи и за участък от АМ Марица. Искам да попитам министър Павлова на Лот 0 на АМ Тракия, който пропадна – защо една година участъкът стоя без намеса на АПИ и се излагаше на опасност животът на хората", каза Михалевски.

Той не пожела да коментира изявленията на Павлова за строителството от Флинстоун с аргумента, че "очевидно министърката не притежава квалификация".

Вчера строителният министър Лиляна Павлова обвини предишното правителство,че е ремонтирало Прохода на Републиката като в ерата на Флинстоун.

"По-добре Павлова да попита настоящия шеф на АПИ, който отговаряше за укрепване на свлачището. Ако нещо е недоволна, добре е да го уволни още днес", заяви червеният депутат.

Той обяви, че социалистите ще се възползват от доклада, който Бойко Борисов ще изпрати като честитка и ще инициират писмо до ЕЦБ с молба да ни приемат в Еврозоната.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че ...
  Новини БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста. - - Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с ...
  Новини Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцията на прокуратурата в ...
  Новини Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го приемат. ...
  Новини ГЕРБ ще внесе свой проект за Конституция днес. Ние искаме ВНС да се произнесе. Това заяви премиерът Бойко Борисов във фейсбук.Той каза, че още днес ще бъдат предприети действия да има възможност за ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?