19 Април 2024 г. Петък

Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог!

2012-06-20 13:44:48

Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша.

Това заявява журналистката Диана Найденова по повод скандалното й интервю с еколога Петко Цветков от фондация "Биоразнообразие" миналата неделя, което взриви Facebook.

След него социалната мрежа прегря от призиви за нейното уволнение.

"Може би съм била повече от допустимото емоционална в разговора си с еколога Петко Цветков. Зрителите на bTV и радиослушателите знаят, че винаги съм била журналист с позиция. Проявявала съм емоционалност при много други теми", признава журналистката в лична позиция, разпространена от bTV.

"Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша. Не съм искала да нагрубя никого. Изгледах няколко пъти записа с гостуването на г-н Цветков. Той нападна bTV. Просто исках да чуя от организаторите на протеста: Съжаляваме, че колегата ви Иван Филчев е с комоцио", заявява Найденова.

 

Тя споделя, че на третия ден от протестите е попаднала в задръстване заради блокадата на Орлов мост и е станала свидетел на много неприятна ситуация - дете е получило гърч, а линейка не могла да стигне до него.

Наложило се хората да носят детето на ръце през парка до лекар.

"Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог. Никоя кауза обаче не трябва да бъде плащана с юмруци", допълва Найденова.

Тв водещата си навлече гнева на хората, след като с арогантен тон се опита да изтръгне извинения от поканения събеседник за "наранения и жестоко нападнат колега оператор". 

Тя дори открито се опита да вмени вина у него с фрази като: "Знаете ли, аз съм домакинът тук и аз ще подавам началото и края на всеки въпрос" и "А вие отидохте и пребихте един човек, който беше на работа".

Протестиращите срещу промените в Закона за горите бяха недоволни от начина на отразяване или по-скоро липсата на отразяване на протестите от страна на bTV.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати