24 Април 2024 г. Сряда

Секс без ангажименти

2012-05-31 05:10:49

Ако има нещо, което мъжете винаги се чудят, то това би било защо жените не могат да участват продължително в чисто сексуална връзка, без да преминават през емоционалната фаза. „Рано или късно всяка жена иска да имаме по-дълбоки отношения, независимо, че сме се разбрали за нещата още в началото!", оплакват се мъже, които е чувстват измамени от поредната жена, която не е успява да раздели секса от чувствата си.

Може би някои дами се самозаблуждават, че креватните приключения са сигурен ескалатор към олтара, но повечето съвременни жени са съвсем на ясно с разликата между секса и любовта.

За да няма наранени и измамени, трябва да се спазват някои прости правила.

Прочете какво не трябва да казвате и правите на една жена, за да си остане неангажиращият секс просто секс и за да предотвратите нейното страдание на финала.

Нямайте  време за любов

Изберете жена, която също като вас няма време за връзка, тъй като е заета с работа, семейство, учене и т.н., но пък няма против да се отдава на някои плътски удоволствия.

Всеки понякога има необходимост да почувства топлината на друго тяло до своето, но не бива, ако намеренията ви са други, да превръщате ситуацията в нещо повече от това, което е. Бъдете конкретен и ясен още в началото. Избягвайте вечерите на свещи, ходенето на кино и разходките в парка.

Избягвайте да казвате двусмислени неща

Не се дръжте със своята избраница за неангажиращ секс двусмислено.Тя трябва да е нясно според вашето поведение точно какво място заема в визота ви. Това не означава да ѝ оставяте пари на нощното шкафче на тръгване, но и не се гушкайте дълго след секс, увлечени в приказки за жената на мечтите ви.

Бъдете внимателен, защото нещата, които мъжете казват между другото и смятат за невинни, минават през аналитичния мозък на жената в съвсем различна форма. Така че, постсексуалните разговори в леглото са на ваша отговорност.

Не ѝ купувайте подаръци

Освен ако не планирате да купите секс играчка или някакво сладострастно олио за горещ масаж за бъдещите ви хоризонтални приключения, избягвайте да ѝ правите каквито и да било лични подаръци.

Ако ѝ купите три бели орхидеи, защото тя последният път ви е споделила, че орхидеята е любимото ѝ цвете, дамата ще предположи, че я ухажвате и искате от нея повече от секс. А кой знае... може би ако сте ѝ купили нещо, което знаете, че тя харесва, може би наистина искате повече от това...

Не падайте в капаните ѝ

В момента, в който започне да намеква, че търси нещо повече от секс или да избухва в плач, обвинявайки ви, че само я използвате – бягайте през глава. Ако се опитате да ѝ обясните, че никога не сте и предлагал или обещавал повече от връзка в леглото, а тя ви отговори, че е смятала, че може да ви накара да я обикнете, си тръгнете без угризения.

Може и да не го разбирате, но само обсъждането на тази тема е в разрив с първоначалните ви уговорки и имайте предвид, че тя съвсем съзнателно е взела решението да рискува. В такива случай не сте отговорен за нейното страдане.

Смисълът на секса

Повечето мъже може би не го осъзнават, защото са на седмото небе от щастие, че правят секс без обвързване, но сексът без емоция сравнително бързо омръзва.

Да предприемате едно от най-интимните действия между две човешки същества и да не влагате никакво отношение в него, резултира в принизяване на цялото преживяване и елиминира част от вълнението в секса.

Затова, ако все пак достигнете до споразумение за неангажиращ секс с някоя жена, се постарайте да не го правите прекалено често, защото захарта спира да бъда така сладка.

Нe спирайте търсенето

Както и повечето жени, които участват в чисто сексуална връзка, и мъжете не си дават много зор, когато готината мацка в бара ги отреже, защото „Бързото Танче" е само на едно телефонно обаждане разстояние.

Проблемът със неангажиращия секс-партньор е, че свикваш с мисълта, че каквото и да се случи, си имаш сигурен заместител за вечерта. Така обаче, може да пропуснете Истинската жена и в крайна сметка да се вивидте принуден да се задоволите със заместителя за дълго време.

Връзка, базирана само на секс, може и да не ви осигури емоционалната подкрепа, от която имате нужда, но всеки жадува за малко физическа любов от време на време, и в това няма нищо лошо. Трябва да сте подготвени за рисковете и последствията от подобна връзка. В края на краищата заслужава ли си да пропуснете жената на живота си само защото имате до себе си едно топло тяло?

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати