23 Април 2024 г. Вторник

Нов български филм през септември

2012-05-30 06:19:06

Нов български филм ще зарадва родната публика през септемрви. Това е  гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” на режисьора Георги Костов.Заглавието,а и самата атмосфера на филма е вдъхновено от продукцията на Гай Ричи „Две димящи дула” („Lock, Stock and Two Smoking Barrells“).

Лентата разказва историята на 23-годишния студент Антон, по прякор Красивия. Той има мечта, но за да я осъществи са му нужни пари, за да продължи следването си.

По стечение на обстоятелствата обаче Красивия се забърква в поредица от неприятности. На екрана зрителите ще видят преплитащи се комични и абсурдни моменти. В цялата каша са замесени съмнителни лица като: наркобос, който има навика да подрежда легла, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и други.

Комедията е кинодебют на звездата от сериала „Под прикритие” Ивайло Захариев, който е откритие на режисьора. Актьорът ще си партнира с двама свои колеги от друг български сериал – „Стъклен дом”. Това са Георги Кадурин и Асен Блатечки, който ще играе ролята на Чеченеца.

В една от главните роли ще се превъплъти и удостоената с „Икар 2012” актриса – Рая Пеева. Тя спечели сърцата на журито и зрителите с дебюта си в спектакъла ‘Отблизо”

В лентата зрителите ще видят също Деян Донков, Иван Савов, Дичо,  Део, Влади Въргала. Филмът е със  специалното участие на проф. Илия Добрев. Оператор е Георги Райков.

Лентата е снимана преди няколко години, но постепенно са допълвани някои сцени.От екипа твърдят, че тя се отличава с динамика, много екшън настроение и енергичен саундтрак.

Продукцията започна да се популяризира още през миналата година. Очакваше се премиерата й да бъде през месец май, тя обаче бе отложена за 14 септември 2012г.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Култура


Новини
Световната здравна организация излезе с препоръки за психичното здраве на населението. Акцентът е върху психическата стабилност на лекарите, които се борят за живота на заразените и със седмиц ...
Новини
Класическият роман на Шюсаку Ендо "Мълчание" претворен на големия екран под режисурата на недостижимия Мартин Скорсезе излиза у нас на 4 януари.Книгата е в превод на Маргарита Укегава. &quo ...
Новини
"Тиха нощ, свята нощ" е една от най-популярните коледни песни, преведена на над 330 езика и позната в почти всички страни по света. Дълго време тя е смятана за тиролска народна мелодия, но ...
Новини
Шестнайсет града се включват в редовната инициатива "Нощ на театрите", в която десетки сцени ще пуснат зрителите зад кулисите и ще играят представления до късно, с намаления или безплатн ...
Новини
В Плиска, в Двора на Кирилицата днес отбелязаха 1 100-годишнината от успението на Св. Климент Охридски, съобщиха от областната администрация Търговище.На 27 юли честваме деня на Светите Седмочисленици ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати