29 Март 2024 г. Петък

Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка

2012-05-21 19:05:45

Истински екшън, с уличен привкус, се е разиграл между лицето на предаването "Аз обичам България" Юлиан Константинов и водещият на “Ние и градът” по БНТ Кирил Христов. 

За случката сигнализира Кирил в собствения си блог, като всичко се разиграло заради паркирания джип на оперния певец. 

"В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение", пише Киро.

Последвали реплики, достойни за едни времена, в които споровете се решаваха в полза на този, който има по-дебел врат.

Христов твърди, че скандалът ескалирал и Константинов го ударил с юмрук.

"К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата. Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско", разказва ситуацията Киро. 

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е, допълва журналистът.

След като няколко часа мълчание за инцидента, Юлиан Константинов отговори на нападките с официално изявление.

"Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!

Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!”.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ. 

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов. Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу", заяви Константинов.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати