26 Април 2024 г. Петък

Какво мъжете не смеят да питат половинките си?

2012-04-28 08:47:54

Отношенията между мъжете и жените винаги са били сложни. С времето те не се улесняват и колкото и дълго двама души да са заедно, пак остават някои загадки за силния пол. Има ли въпроси, които вълнуват мъжете, но не смеят да попитат любимите си? Според блогъра Аарон Трейстър – ДА. А ето и какво той и много други негови събратя не знаят, а ги вълнува:

1. Защо имате толкова много обувки?

Отговор: Обувките за жените са като шоколадовите бонбони – сладки, изкушаващи и греховни. Едни високи токчета могат да накарат всяка жена да се почувства по-секси и да върнат увереността ѝ било то и за няколко часа, преди краката ѝ да се скапят от болката и неудобството им.

2. Приятелката ми си говори с приятелките си за нашия сексуален живот. Защо го правят жените?

Отговор: За жената да разказва всичко на приятелките си е като дишането. Мъжът решава проблемите си като пуска мача и сяда на по бира или уиски, дамите пък отиват на пазар и споделят вълненията си, за да чуят второ мнение или просто, за да им олекне. Така стоят нещата.

3. Вампири? Наистина ли? 

Отговор: Вампирите са „лоши момчета", а жените си падат по лошите момчета, защото са трудно достъпни и е изкушаващо да успееш да ги „опитомиш" и да се влюбят в теб. Ето защо тези образи са доста привлекателни за нежния пол и напоследък често влизат във фантазиите им, дори и сексуалните! А и да бъдем честни, актьорите, които направиха тези герои доста популярни, са адски секси!

4. Как жените може да търпите всичко, но сте най-малко толерантни към съпрузите си?

Отговор: Когато една жена има семейство, тя се грижи за децата, домакинската работа, кариерата си, роднините, приятелките и какво ли не. Денят ѝ е обсебен все от хора с грижи или малки деца, които имат нужда от възрастен. В един момент съпругът е този, от когото тя очаква стабилна опора, този, на чието рамо тя да се облегне след цялата какафония. Ето защо, често фактът, че е забравил да купи или да поправи нещо, може да я изкара извън нерви. Тя пак трябва да свърши всичко сама и за нея почивка няма!

5. Защо купувате някои здравословни и диетични храни, които никога няма да изядете?

Отговор: Има храни, които карат жените да се чувстват по-добре, ако присъстват в пазарската им чанта. Те може да са прочели или научили за някой продукт, който да подпомогне отслабването или разкрасяването им и емоционално да са посегнали към него в магазина. Наличието му им вдъхва увереност, че скоро ще започнат диетата или процедурата, което веднага повдига тяхното самочувствие без реално да са започнали отслабването си.

Друга причина е тяхното виждане за здравословен живот, което се опитват да наложат на децата си. В стремежа си да бъдат перфектни майки и домакини те често купуват храни и продукти, които може да не използват.

6. Размерът има значение, нали?

Отговор: Размерът на мъжкото его е това, което трябва да ви тревожи повече – както с пениса: Ако е прекалено голям, има проблем.

7. Защо е толкова трудно да „придумаш" жена ти да правите секс?

Отговор: Ако не си я вбесил с нещо през деня или не е в неблагоприятен период за месеца, не е чак толкова трудно. Когато сте семейство, рутината убива не само мъжете, а и жените. А ако имате и деца, то грижата по тях изцежда майките до краен предел. Лягайки си вечерта уморени след тежкия ден, нежните половинки никак няма да са щастливи, ако чуят въпроса „Няма ли да правим секс?" или пък директното сваляне на дрехите и заемане на позиция мълчаливо.

Мъжете трябва да им влязат малко в положение и да се погрижат да ги предразположат. Тъй като мозъкът на жените през деня е зает с хиляда неща, вечер няма как за секунди да се настроят романтично. Започнете от по-рано с намеците, комплиментите, а вечерта предложете на любимата си масаж.

8. Защо жените се притесняват за толкова неща?

Отговор: Напрежението, през което минава една жена, е огромно. Тя иска да е перфектната майка, дъщеря, съпруга, сестра, приятелка, служителка, шефка... Дамите рядко си оставят време за почивка и когато имат свободна минутка, веднага ѝ намират практично приложение. Обикновено имат план график в главата си как да протече денят, седмицата ... и при най-малкото отклонение изпадат в паника, защото „нямат право на грешки".

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати