23 Април 2024 г. Вторник

Гаджева не била гадже на Сидеров

2012-04-01 15:59:18
Сидерова искала да изхвърли Гаджева от "Атака".
„Разпад в партия „Атака” няма, има разпад в семейство Сидерови”. 



Така Деница Гаджева – определяна като ябълка на раздора в политическия и личния живот на Волен Сидеров, коментира пред bTV раздялата му с Капка Сидерова.

Гаджева, която бе спрягана за гадже на лидера на „Атака” след появата на техни общи снимки, отрече да има връзка с него.

Обясни ги с просто съвпадение на обстоятелствата – била на спортен лагер в Бургас, по същото време, по което цялата централа извършвала предизборна обиколка по Черноморието.

Тя обаче изрази възхищението си от дейността на Сидеров и го нарече „философът на българския национализъм”. 

По думите й той най-точно е обяснил причините за раздялата със съпругата си, които не били заради друга жена, а лични. 

Гаджева дори започнала сама да си обяснява защо е настъпил разрив в политическата двойка, гледайки медийните й изяви като част от новата партия на „отцепниците”. Според нея Капка залитала към спиритуални сеанси и разговори с духове – мисъл, далеч от прагматичната.

В редиците на партията двете не били близки, но имали колегиални отношения. Ревността на бившата половинка на Волен Сидеров обаче имала своите корени в миналото.

Сидерова изхвърлила младо момиче от партията, защото смятала, че привлича партийния лидер, твърди Деница Гаджева. На общо тържество пък се скарала на Калина Крумова, че танцувала с всички освен със сина й Димитър Стоянов.

Според нея основният разрив между Сидерови е настъпил след намесата на личните в политическите амбиции. 

„Волен със сигурност е доказал качествата си във времето. Той е философът на българския национализъм, а тя се занимава с книги за врачки. Разделени са едните интереси от другите интереси. Не изпитвам неприязън към нея, а към това, което се случва на партията. Мъчно ми е – как до преди ден си се борил заедно с един човек и след като е станало нещо, се опитваш да съсипваш цялата партия”, сподели Гаджева.

Около името й се завъртя и друг скандал – за скъпо жилище в центъра на София, което купила с подкрепата на лидера на „Атака”. 

Пред bTV Деница Гаджева обясни, че апартаментът е платен с пари от кредит, отпуснат след „една година ходене по мъките”. За да го изплаща, всеки месец депутатската й заплата отивала за вноската от 1400 лева. 

Допълнително възнаграждение от 1000 лева обаче получавала от труда, който полага като член на партията.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати