25 Април 2024 г. Четвъртък

Без компромиси по случая с убития полицай!

2012-03-12 18:02:06

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов. 

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста. 
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов.  

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия. 

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.
източник: dnevnik.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати