26 Април 2024 г. Петък

Батков: Наско да не си мисли, че е направил кой знае какво

2012-03-02 06:56:18

Собственикът на Левски Тодор Батков гостува в шоуто „Комисията Павлов“ по ТВ7, където отговори на множество по въпроси по актуални теми свързани с отношенията му с Наско Сираков, Георги Иванов – Гонзо и настоящите футболисти на „сините”.

Адвокатът разкри кои са най-тежките му моменти на „Георги Аспарухов”, колко често се чува с бившия благодетел Майкъл Чорни и дали все още е жаден за успехи.

„Не съм се наситил, искам още титли и купи. Време е Левски отново да стане шампион. Като президент имам 3 титли, а като вицепрезидент – още две, макар реално аз да управлявах Левски когато господин Чорни бе президент”, заяви Батков.

„Чувам се с Чорни доста често, продължавам да го консултирам по няколко дела. Включително и по делото с Дерипаска, което може да разтърси света. Размерът на иска е 5 милиарда долара и са забъркани неща, че няма да е добре нито за единия, нито за другия, нито за Русия”, подчерта босът на Левски.

„, спомни си Батков, след което наля допълнително масло в огъня на скандала му с Наско Сираков.

„Ако Сираков мисли, че е направил нещо европейско в Левски, жестоко се лъже. Да, Левски имаше две много успешни участия в евротурнирите, после последва драматичен провал с Тампере, драматичен провал в българското първенство, където загубихме с 16 точки разлика. Какво трябваше да направя? Повече от година не съм се чувал с него, но мине не мине и той се сети за мен. И аз мога да кажа много, но няма“, обясни Батков.

„Приятно ми е да общувам с футболистите от сегашния състав, макар по принцип президентът да трябва да се появява рядко, аз го правя по 5-6 пъти на година.”

„Футболът е игра за интелигентни хора. Ние полагаме големи усилия децата в школата да ходят редовно на училище, но за съжаление колкото по-големи стават, толкова по-рядко го правят”, разкри босът.

Адвокатът отговори и на лични въпроси, като сподели, че любимата му група е руската рок банда ЛЮБЕ, но обича да слуша и родопска музика. Батков разказа и бъдещите си планове свързани с другата му голяма страст след футбола – ловът, като заяви, че му се ходи на лов в Сибир, Канада, Южна Америка, Амазонка и други.

източник: topsport.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати