20 Април 2024 г. Събота

Карлос Тевес се извини "искрено" за сагата в Мюнхен

2012-02-22 15:45:08
Нападателят на "Манчестър сити" Карлос Тевес се извини "искрено" за действията си около сагата с отказа му да стане да загрява при загубата от "Байерн" (Мюнхен) през септември.

Веднага след мача от Шампионската лига аржентинецът беше изваден от състава, а впоследствие беше глобен с общо около 1.6 млн. паунда.

Футболистът отказваше да се признае за виновен, но в началото на месеца мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини обясни, че ще го върне в тима, ако се извини. Седмица след като Тевес се завърна в Манчестър, той поднесе извиненията си.

"Искам искрено и безрезервно да се извиня на всички, които подведох, и на всички, които са се почувствали засегнати от моите действия. Моето желание е да се концентрирам над това да играя отново футбол за "Манчестър сити", заяви нападателят в разпространено от клуба изявление.

Очаква се Манчини да приеме извинението на футболиста и да го върне в състава, въпреки че преди седмица аржентинецът коментира как наставникът го третирал като куче.

Тевес вече работи по индивидуална фитнес програма за връщането си във форма и се е завърнал в тренировъчната база на отбора в Карингтън. Той със сигурност няма да бъде включен в следващия двубой на "гражданите" с "Порто" в Лига Европа в четвъртък.

Клубът допълни извинението на нападателя със собствено изявление. "Карлос Тевес се извини за всички свои действия в последно време. Карлос се завърна в клуба миналия вторник след 3-месечно отсъствие без разрешение. Той оттегли жалбата си срещу клуба, която трябваше да бъде разгледана от Висшата лига в близките дни. Оттогава Карлос работи по тренировъчна програма, която да го върне в оптимална форма", се казва в съобщението на "Сити".

Небесносините оглавяват временното класиране във Висшата лига с 60 точки и две повече от градския си съперник "Манчестър юнайтед".
източник: dnevnik.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати