25 Април 2024 г. Четвъртък

Карлос Тевес разкри истината за скандала с Манчини

2012-02-14 10:18:40

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес даде доста интересно интервю пред "Фокс Спорт Латин", в което разказа доста подробности около скандала между него и мениджъра на "Гражданите" Роберто Манчини.

Двамата влязоха в остър конфликт преди няколко месеца, когато според думите на италианеца нападателят е отказал да влезе като резерва срещу Байерн Мюнхен в двубоя от Група А на Шампионската лига.

Веднага след въпросната случка Карлитос бе изваден от първия състав и от тогава не е играл за своя клубен отбор, след което реши да се прибере в родината си на своя глава.

"с Найджъл де Йонг. Това показваше, че изглежда той иска да запази резултата", заяви аржентинският национал, коментирайки двубоя срещу Байерн в Мюнхен.

"Тогава реших да седна на резервната скамейка. Джеко обаче в същото време излизаше от игрището и видя, че тунелът е затворен. Той седна при Манчини и двамата започнаха нещо да спорят, като Един говореше на босненски, докато Роберто го псуваше на италиански", добави гаучосът.

"Седнах, докато тече спора между тях. Манчини първоначално не ме видя, но след това ме изгледа доста страшно и ми нареди на висок тон да продължавам да тренирам. Отношението му към мен бе като към някое куче. Аз тогава отговорих, че няма да вляза в игра", продължи той.

"Играеше ми се наистина много, но Манчини си изля яда върху мен, заради целия му спор с Джеко. Започна да ме псува и ми наговори наистина много гадни неща. Въпреки това обаче, както се видя от снимките, аз останах спокоен и продължих да си говоря с Пабло Сабалета"

Тевес потвърди и новината, че се връща в клубния си отбор и ще се опита да му помогне в битката за титлата.

"Да, наистина се връщам в Сити. Ще се опитам отново да спечеля доверието на феновете. За съжаление те се обърнаха срещу мен заради случката в Мюнхен. Те просто не разбраха какво наистина се случи тогава"

"Те не бяха добре информирани за случилото се", каза Тевес.

"Когато феновете започнаха да ме обиждат, аз се почувствах наистина много наранен, защото винаги съм давал всичко от себе си за отбора", каза още той.

Очаква се Карлитос да се прибере в Англия днес и да седне на масата за разговори с Роберто Манчини. Двамата ще се изяснят и нападателят отново ще започне да играе за отбора.

източник: gol.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати