Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Сряда
Фев 26
Начало arrow Разни arrow Любов с колежката, заслужава ли си?!

Любов с колежката, заслужава ли си?!

  Print E-mail
2012-02-10 16:07:28
източник: tialoto.bg

Размерът има значение

Големината на офиса не е за подценяване. От една страна е истинска катастрофа да се трудите много души в кутийка и връзката ви може бързо да получи „клаустрофобия", защото ще си дишате въздуха буквално непрекъснато.

От друга страна в началото и без това ще искаш да си дишате въздуха, когато хормоните бушуват, така че действайте. После винаги можеш да отвориш прозореца или вратичката и да минеш през нея на въздух.

Началото на свалката

Щом сте колеги моментът на изненада и опознаване няма да бъде като традиционните. Все пак стъпките към свалката с бележките, кафетата и типичните въпроси малко или много ще са прескочени. Както стана ясно – вече дишате един въздух, пиете си кафето и т.н. Така че ще трябва да бъдеш по-креативен и по малко предвидим.

Да скоча или да не скоча?

Обвързването ти с човек от офиса обикновено има някакво отношение към работата ти по-нататък. Внимателно премисли всички позитиви и негативи, които връзката ви може да доведе. Особено, ако си решил да израстваш в кариерата.

Ползите

Тайните смс-и, имейли, сексуалните шегички и сластните погледи през две бюра определено ще направят скучният ти работен ден по-приятен и очакван. 

Сутрин ще се събуждаш с усмивка и ще се стараеш да се спретнеш в най-добрия си вид. А нейната усмивка, ще осмисля деня ти.

Ще обядваш по-дълго, тъй като ще имаш много добра причина в компанията на любимата, малко флирт, а защо не и един екстремен секс в обедната пауза.

Когато сте сами винаги ще има за какво да си говорите и не ловкото мълчание няма да се настани във връзката ви.

Ако имате силна химия, може да сте голям тандем в работата и да получиш похвала от шефовете и останалите колеги.

В зависимост от това на каква позиция е любимата ти, можеш да се добираш до информация, която до момента е била пълна мъгла за теб.

Проблемите

Клюките в офиса може и да ти дойдат малко в повече и да те изнервя шушукането на останалите служители. А и шефът може да не е очарован от новия ти семеен статус, който се отразява неблагоприятно на работата ти, защото влагаш повече във връзката си, отколкото в задачите.

Ако имате проблеми във връзката си, то те все някак ще станат обществени. Най-малкото жените трудно сдържат емоциите си и семейният ви живот до голяма степен ще бъде удостояние на офиса.

Възможно е да се отчуждиш от останалите, тъй като ще си обсебен от нея. Или пък тя от теб и ще ти диша във врата 24 часа в денонощието.

Вероятността за скандали между вас ще е по-голяма особено, ако офисът е малък. Все пак няма как да я игнорираш седмица при положение, че седи срещу теб.

Колкото и да сте щастливи с нея, другите жени в офиса ще се опитват всякак да те въвлекат в интрига или да те хванат в издънка. Всеки път, в който телефонът ти звънне или те потърси жена в офиса, ще има укорителни погледи и шушукане. И така от нищо, може без да се усетиш да стане нещо... и то нещо лошо!

Раздялата

 Има възможност нещата между вас с времето да се прецакат. И после каква е вероятността да приемете спокойно факта, че ще се гледате по 40 часа седмично? Много малка е възможността да се разделите по взаимно съгласие, което означава, че някой ще е обиден, наранен и ще копнее за мъст. Струва ли си работното ви място да се превърне в бойно поле?

Не само нейната омраза ще трябва да търпиш, ами и тази на колегите ти. Все пак тя е „жертвата" или поне така ще разберат всички.

След раздялата ще искаш да продължиш живота си на чисто. Ще искаш ново начало, а това няма как да стане тъй като старото ще те чака всеки ден там, на една ръка разстояние.

И ето как всички ползи могат да се превърнат в негативи. Ако си злословил за някой пред нея, докато сте били близки, ако си й споделял работни тайни или врътки, които си правил – всичко ще блесне, вероятно и по-грозно от самата действителност.

Вземи правилното решение

И ето те накрая седнал с кантар в ръце. Кое ще натежи повече – хубавото или лошото?! Направи това, което усещаш за правилно. Ако смяташ, че има ситуации, от които не можеш да излезеш „сух" - по-добре дръж личния си и работния живот разделен. В случай, че имаш вратичка за всичко – действай смело, веднъж се живее!

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Разни
  Новини Във връзка с имотните скандали в ГЕРБ, с постове се разделиха Цецка Цачева и Цветанов Цветанов, а психологът Росен Йорданов коментира пред БТВ своя анализ на ...
  Новини Пътешественик и художник, Светлана Казина се мести да живее в планината Алтай преди около 20 години, в малка къща без течаща вода и често без ток.Тя обича живота и го живее ...
  Новини В интернет има много фирми, които уж предлагат много изгодни за коли за скрап цени. - Но винаги е по-добре човек да направи един бърз преглед на това какво се предлага реално на пазара. Малко са ...
  Новини На пазара има много куфари с колелца и човек трудно може да прецени кой е най-добрият вариант. Ето защо трябва да имаме умел водач в целия този свят на куфари – текстилни или пък с твърда ...
  Новини Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Кое е най-важното събитие в България за отминаващата 2019 година?