26 Април 2024 г. Петък

Любов с колежката, заслужава ли си?!

2012-02-10 16:07:28

Размерът има значение

Големината на офиса не е за подценяване. От една страна е истинска катастрофа да се трудите много души в кутийка и връзката ви може бързо да получи „клаустрофобия", защото ще си дишате въздуха буквално непрекъснато.

От друга страна в началото и без това ще искаш да си дишате въздуха, когато хормоните бушуват, така че действайте. После винаги можеш да отвориш прозореца или вратичката и да минеш през нея на въздух.

Началото на свалката

Щом сте колеги моментът на изненада и опознаване няма да бъде като традиционните. Все пак стъпките към свалката с бележките, кафетата и типичните въпроси малко или много ще са прескочени. Както стана ясно – вече дишате един въздух, пиете си кафето и т.н. Така че ще трябва да бъдеш по-креативен и по малко предвидим.

Да скоча или да не скоча?

Обвързването ти с човек от офиса обикновено има някакво отношение към работата ти по-нататък. Внимателно премисли всички позитиви и негативи, които връзката ви може да доведе. Особено, ако си решил да израстваш в кариерата.

Ползите

Тайните смс-и, имейли, сексуалните шегички и сластните погледи през две бюра определено ще направят скучният ти работен ден по-приятен и очакван. 

Сутрин ще се събуждаш с усмивка и ще се стараеш да се спретнеш в най-добрия си вид. А нейната усмивка, ще осмисля деня ти.

Ще обядваш по-дълго, тъй като ще имаш много добра причина в компанията на любимата, малко флирт, а защо не и един екстремен секс в обедната пауза.

Когато сте сами винаги ще има за какво да си говорите и не ловкото мълчание няма да се настани във връзката ви.

Ако имате силна химия, може да сте голям тандем в работата и да получиш похвала от шефовете и останалите колеги.

В зависимост от това на каква позиция е любимата ти, можеш да се добираш до информация, която до момента е била пълна мъгла за теб.

Проблемите

Клюките в офиса може и да ти дойдат малко в повече и да те изнервя шушукането на останалите служители. А и шефът може да не е очарован от новия ти семеен статус, който се отразява неблагоприятно на работата ти, защото влагаш повече във връзката си, отколкото в задачите.

Ако имате проблеми във връзката си, то те все някак ще станат обществени. Най-малкото жените трудно сдържат емоциите си и семейният ви живот до голяма степен ще бъде удостояние на офиса.

Възможно е да се отчуждиш от останалите, тъй като ще си обсебен от нея. Или пък тя от теб и ще ти диша във врата 24 часа в денонощието.

Вероятността за скандали между вас ще е по-голяма особено, ако офисът е малък. Все пак няма как да я игнорираш седмица при положение, че седи срещу теб.

Колкото и да сте щастливи с нея, другите жени в офиса ще се опитват всякак да те въвлекат в интрига или да те хванат в издънка. Всеки път, в който телефонът ти звънне или те потърси жена в офиса, ще има укорителни погледи и шушукане. И така от нищо, може без да се усетиш да стане нещо... и то нещо лошо!

Раздялата

 Има възможност нещата между вас с времето да се прецакат. И после каква е вероятността да приемете спокойно факта, че ще се гледате по 40 часа седмично? Много малка е възможността да се разделите по взаимно съгласие, което означава, че някой ще е обиден, наранен и ще копнее за мъст. Струва ли си работното ви място да се превърне в бойно поле?

Не само нейната омраза ще трябва да търпиш, ами и тази на колегите ти. Все пак тя е „жертвата" или поне така ще разберат всички.

След раздялата ще искаш да продължиш живота си на чисто. Ще искаш ново начало, а това няма как да стане тъй като старото ще те чака всеки ден там, на една ръка разстояние.

И ето как всички ползи могат да се превърнат в негативи. Ако си злословил за някой пред нея, докато сте били близки, ако си й споделял работни тайни или врътки, които си правил – всичко ще блесне, вероятно и по-грозно от самата действителност.

Вземи правилното решение

И ето те накрая седнал с кантар в ръце. Кое ще натежи повече – хубавото или лошото?! Направи това, което усещаш за правилно. Ако смяташ, че има ситуации, от които не можеш да излезеш „сух" - по-добре дръж личния си и работния живот разделен. В случай, че имаш вратичка за всичко – действай смело, веднъж се живее!

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати