18 Април 2024 г. Четвъртък

Имало едно време една тайна – моята връзка Кенеди

2012-02-07 07:23:19

Освен Моника Люински в Белия дом е имало и друга скандална стажантка, която сега публикува мемоарите си и признава в тях, че е имала любовна връзка с Джон Кенеди, пише в. "Фигаро".

35 години преди аферата на Бил Клинтън с Моника Люински, през 1962 г. тогавашният обитател на Белия дом Джон Кенеди е имал продължителна връзка с 19-годишната стажантка Мими Олфорд.

Днес Мими е на 69 години и разказва за познанството си с президента в книгата си. Премиерата на творбата ще бъде в сряда. Книгата е озаглавена "Имало едно времеедна тайна – моята връзка с Джон Кенеди и последствията от нея".

Откъси от книгата са публикувани в американски издания. В мемоарите си Мими си спомня, че през лятото на 1962 г. успява да си извоюва стаж в пресслужбата към президентството.

Младата блондинка се запознава там с Джон Кенеди, който е на 45 години. Славата му на съблазнител й е известна. Една вечер по време на малко тържество, организирано след тежък работен ден в Белия дом, президентът решава да разведе Мими из голямата бяла къща.

Продължението се разиграва в спалнята на госпожа Кенеди. Мими твърди в мемоарите си, че първата й любовна вечер с президента е била и първата любовна вечер в нейния живот.

Тайната връзка на Мими с най-могъщия човек в САЩ продължава година и половина. Но подробностите, които дамата разказва сега, не навеждат на мисълта, че става дума за любовна история.

Президентът отказвал да целува Мими и я карал да го чака часове наред в хотелска стая, преди да й се обади.

Един ден двамата плували в басейна на Белия дом заедно с Дейв Пауърс, приятел на президента. Тогава според Мими Кенеди я накарал да се погрижи както трябва за приятеля му. После я наблюдавал мълчаливо как прави орален секс с Пауърс.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати