26 Април 2024 г. Петък

Време ли е за пауза във връзката ви?

2012-01-30 07:43:14
Паузата във връзката е едно от най-трудните неща, но понякога е единствената опция, ако искаме да избегнем раздялата. След нея ще стане абсолютно ясно как двамата гледате на връзката си. Ако обаче не си сигурна дали е време за пауза, ето някои от признаците, че тя е нужна. 

1 Вече не разговаряте

В последно време не разговаряш с приятеля си или вашите разговори се свеждат до обсъждане на времето? Липсата на комуникация е сигурен знак, че ви трябва пауза.

2 Не излизате заедно 


Вечерите, които са били запазени само за вас двамата, постепенно се превръщат във вечери, в които излизате поотделно. Заедно не сте излизали отдавна. Много е възможно просто да сте си омръзнали. Време е за пауза. 

3 Постоянно се карате 

Свадите са нещо нормално в една връзка, но ако се карате за дреболии и това е единственият начин на общуване помежду ви, вероятно ви трябва тайм аут. 

4 Никакъв секс

Сексът е много важна част от всяка връзка, защото засилва интимността помежду ви. Ако от дълго време обаче не сте правили любов, интимността изчезва и вие се отдалечавате един от друг. 

5 Спите поотделно 

Ако живеете заедно, но спите в отделни легла, със сигурност сте си омръзнали. Опитайте се да се разделите и да се виждате навън, на срещи, защото очевидно съвместният живот ви е дошъл малко в повече. 

6 Има повече лоши, отколкото добри неща 

Връзка, в която има повече негативни отколкото положителни случки и преживявания, със сигурност изисква пауза. В противен случай негативите само ще се увеличават, а положителното постепенно ще изчезва. 

7 Често мислиш за раздяла 

Щом като веднъж си започнала да си мислиш за живот без приятеля си и това не ти се струва лоша идея, време е да помислиш доколко наистина държиш на него. 

8 Не сте щастливи 


И двамата усещате, че нещо ви липсва и ви се струва, че връзката ви прави нещастни. Паузата ще е добре дошла, за да погледнете на нещата от друг ъгъл и да решите какво ще правите по-нататък. Все пак щастието в една връзка е най-важното нещо, а за тази цел ни трябва човек, който ни прави наистина щастливи, пише Index.hr.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати