Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Фев 17
Начало arrow Политика arrow Бойко Борисов: В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот ...

Бойко Борисов: В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората!

  Print E-mail
2012-01-26 14:10:20
източник: dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов е уверен, че след като той работи добре без първа дама, така и президентът Росен Плевнелиев ще се справи.

Той коментира многобройните критики, че съпругата на държавния глава не присъства на официални събития, дори не уважи и встъпването в длъжност на съпруга си.

"В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората. Това беше приоритет на други правителства", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Юлияна Плевнелиева не участва засега в официални церемонии, но за сметка на това е доста активна в социалните мрежи.

Борисов призна обаче, че знае каква опозиция има в лицето на първата дама.

Макар и стари някои от по-острите съобщения на Плевнелиева се разпространяват активно в социалната мрежа.

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.

"Това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява", спокоен е обаче премиерът.

"Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи. Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен", допълни Борисов.

Вчера Росен Плевнелиев коментира публично отсъствието на съпругата си, като я определи като модерна жена. Обясни, че понятието "първа дама" не фигурира в протокола, а Борисов й прати много поздрави.

"Аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да й изпращам поздрави и да й желая да се чувства добре", добави днес Борисов.

Той приема спокойно отсъствието й до Плевнелиев.

"Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно", смята Борисов. 

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини "Има достатъчно основания да се смята, че има акт на корупция." Това заяви пред Нова телевизия Александър Симов от БСП.Той подчерта, че няма как записът да бъде манипулиран ...
  Новини ГЕРБ са в паника, така че твърдят неистини и глупости. Те са уплашени и усещат, че концертът свършва и си отиват. Това заяви пред bTV заместник-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов по ...
  Новини "На мен лампи ми светят винаги, режисьор съм и се занимавам с всичко. Интересува ме мръсотията и ми се налага да се занимавам с нея като човек". Това заяви пред bTV министърът на културата ...
  Новини Конкурсът по избор на изтребители беше опорочен. Това заяви президентът Румен Радев след тържествения водосвет за Богоявление пред Паметника на незнайния воин."Настоявах да се спази процедурата ...
  Новини Европредседателството, както и добрата икономическа конюнктура по света са създали предпоставки за една добра политическа година, но въпреки това есенният политически сезон у нас беше маркиран ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как преценявате Кабинетът Борисов 3?