28 Март 2024 г. Четвъртък

Филми и музика доминират в новогодишните програми по телевизията

2011-12-31 08:38:33
Филми и музика доминират в празничните програми на телевизиите за Нова година. По традиция медиите предлагат на зрителите си и празнични издания на любимите им предавания. 

БНТ


Държавната медия е подготвила специално издание на фолклорното предаване "Иде нашенската музика" от 12.20 ч. Зрителите ще чуят любими песни в изпълнение на Бинка Добрева, Иван Дяков, Росица Пейчева, а също и на музикантите от "Профолклорика бенд", водени от Александър Райчев. Ще танцуват ансамбъл "Северняче" и трупа за съвременно изкуство "Танца на вятъра". В предаването участва и актрисата Латинка Петрова.

От 17 ч. БНТ показва първият заснет в България мюзикъл "Питър Пан", в който всички роли са поверени на деца. В 18.25 ч. БНТ ще покаже за малките си зрители "Цар Лъв 2".

В последните часове на отиващата си 2011 г. година на гости в "Шоуто на канала" от 21 ч. ще бъдат Христо Стоичков, Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, Стефан Щерев и др.


В 22.30 е началото на превърналия се вече в традицияконцерт от площада "Сцена под звездите". Спектакълът се излъчва на живо от площад "Княз Александър І" в столицата. Новогодишното шоу ще продължи до 1.30 часа на 1 януари. Васил Найденов, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, група "ТЕ", група "Ахат", Миро, Дивна, Криско, Скилър, Лилана, Естрадно-духов оркестър "Севлиево", балет "Веда джуниър", Ансамбъл "Гоце Делчев" - София и DJ Станчо ще се включат в новогодишната забава.

Водещи на шоуто са Мария Силвестър и Силвестър Силвестров.

В първия ден на 2012 г. БНТ ще излъчи много филми, а в програмата за 2 януари са включени третият епизод на "Цар Лъв" и българският хит "ТИЛТ".

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ


Последното за тази година специално издание на "Аз обичам България" ще мине изцяло в духа на новогодишната традиция – с баница с късмети, кръшно дунавско хоро, нови игри, специални гости и шоу като за последно. На 31 декември от 21 ч. Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще се срещнат в най-оспорваната битка за капитан на годината, а за запомняща се победа са подбрали изключително празнична и музикална селекция. Победителят от втория сезон Андрей Слабаков ще разчита на две истински легенди на българската музикална сцена – Васил Найденов и Богдана Карадочева, както и на актьора Чочо Попйорданов. Победителят в първия сезон пък Юлиан Константинов ще отговори на музикалната конкуренция с поп фолк изпълнителките Преслава и Галена, както и с едно от емблематичните лица на "Нова ТВ" – водещия на "Сделка или не" Румен Луканов.

 

Големи изненади, обрати и много смях очакват зрителите вновогодишния епизод на "Етажна собственост" от 20 ч. В сериала се включва и специална гост звезда, която ще влезе в изключително комично заплетените ситуации сред съседите навръх Нова година.


Празничната програма продължава в 23 ч. с концерт на Мария Илиева, която сменя по време на шоуто си три тоалета. Концерта подгряха Криста и B.O.Y.A.N. от "Стерео стая", които представиха новите си сингли – "За теб" и "Знаеш".

Програмата продължава с концерт на ФСБ в 1 часа след полунощ.


В първия ден от Новата година Цветанка Ризова ще срещне зрители на "На четири очи" с художничката Лили Димкова, чийто баща - лечителят Петър Димков, е помогнал на хиляди болни със своите рецепти. Във втората част на предаването участват боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа.

На 1 януари е празничният концерт на "Съпругите" в "Станция Нова" с участието на Алисия, Емануела, Тони Стораро и Фикрет Стораро, Теодора, Джина Стоева, Ивена, Йоанна, Дамян и Ваня. ДесиСлава ще има премиера на новата си песен, а в студиото ще има истински цирк.

БИ Ти Ви

Би Ти Ви също залага на известни филмови заглавия през последния ден на 2011 г., сред които "Полицейска академия 5" и "Гарфийлд".

Новогодишната програма на медията залага на специално издание на "Комиците", което започва в 20 ч. По време на него зрителите ще видят специалната баница на Мишева и Рашева. Те обаче ще теглят не късмети, а клетви. Ромите майстори са изпреварили Дядо Коледа и имат своя неотложна работа под елхата преди добрият старец да се появи. Ще видим и новогодишните новини на предаването.

За специалното издание екипът е подготвил и най-добрите скечове от изминалата година, подбрани от зрителите. ВИП гости в предаването ще бъдат най-красивите българки, титулувани с корони. Ще видим и специални музикални изпълнения на Йорданка Христова, Романено, Преслава, Десислава и др.

Новогодишно издание ще има и продукцията "Пълна лудница", която започва в 23.30 ч. От него зрителите ще разберат как Карфиол Петров за малко се размина с възможността да стане холивудска звезда, а мама Божка - да се превърне в Анджелина Джоли.

След това празничната програма на Би Ти Ви продължава с компилация от "Гласът на България" и концерта "Планета на 10 години". 

В последния ден на 2011 г. и в първия на 2012 г. bTV Репортерите ще зарадват зрителите с още два епизода от поредицата на Борислав Лазаров "Гинес". Филмът в две части ще покаже къде се намира най-дългото кафене в България и как децата от училище в Нова Загора получиха сертификат от "Книгата на Гинес" за най-дългата мартеница в света. Има ли йети в България, кой създаде първите стихове за преброяването и Бойко Борисов, как изглежда и звучи най-малката гайда в света и какво е да си рокер на 99 години.
източник: dnevnik.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати