25 Април 2024 г. Четвъртък

Най-неудачните начини за предлагане на брак

2011-12-06 11:11:26

Безспорен факт е, че на мъжете им е по-трудно когато опре до романтика и затова е хубаво да сме благосклонни към опитите им да демонстрират чувствата си. И все пак има случаи, когато става невъзможно да запазим хладнокръвие пред нелогичните им постъпки. Вижте най-неудачните начини за предлагане на брак и най-добре ги разпространете, така че да ги видят повече мъже.

1. Чрез съобщение. Дали за една жена има нещо по-ужасно от това да получи предложение за брак чрез sms? И дали кандидат-младоженецът наистина вярва, че има шанс за положителен отговор при такова предложение?

2. В период, когато някой близък е починал. Настроението при такъв повод едва ли е особено позитивно и дори и джентълменът да вярва, че по този начин всичко лошо ще бъде забравено, най-вероятно ще стане точно обратното.

3. Пред хора. Някои мъже се вдъхновяват от филмите, но това е много грешно. Дамата може да не обича да става център на внимание, а и винаги има опасност тя да отхвърли предложението. Тогава пък мъжът ще изпадне в доста конфузна ситуация.

4. По време на раждане. Това е моментът, в който жената изпитва най-нечовешка болка и едва ли й е до отговарянето на подобни въпроси. Разбираемо е, че и бащата се вълнува, но е по-добре да изчака докато бебето е вече родено и рискът от негативна реакция е по-малък.

5. По телефона. Точно в този момент е добре да има доза романтика, а телефонът и романтиката трудно стоят заедно в едно изречение. Дамата пък вероятно ще се засегне ужасно, защото излиза, че не е достатъчно обичана за едно сносно предложение лице в лице.

6. По задължение. "Бременна съм!"/"Изпращат ме да работя в клона на фирмата в Австралия!"/"Искам да си вземем почивка един от друг!" – "Омъжи се за мен!". С две думи – доста е жалко.

7. С помощта на "Море от любов". Няма по-успешен начин горкото момиче да умре от срам, а целта в крайна сметка е да се зарадва, да се почувства оценена и в крайна сметка да й се прииска да каже "да" на любимия си – а не на половин България.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати