20 Април 2024 г. Събота

Коя нация прави най-много секс?

2011-01-14 23:28:32
Според проучване на компанията за презервативи Durex най-често секс правят гърците. При това положение човек може само да се чуди откъде идва този гняв, който демонстрират на протестите. Отговорът е много прост. Количеството не винаги значи качество.

Според проучването на Durex близо 87% от гърците правят секс поне веднъж седмично. Едва 51% от тях обаче са доволни от парнтьорите си. Просто няма начин това да не породи социално напрежение в южната ни съседка.

Бразилците също са сред челните места по правене на секс. Какво да се прави, гореща кръв не търпи, но може би заради пренасищането едва 42% от хората са доволни.

Китайците също се сред нациите, които правят най-много секс. 

Имайки предвид високия естествен прираст обаче, със сигурност маркетинговият отдел на Durex в тази страна ще трябва да се потруди повече.

78% от китайците правят секс поне веднъж седмично, което залага истинска бомба за ресурсите на планетата Земя в близко бъдеще. Явно слуховете за сексуалните възможности на азиатците също са верни, тъй като едва  42% са доволни от половия си живот.

Немците потвърждават своята пестеливост и умереност, 68% от тях правят секс всяка седмица като доволните са 38%.

Претенциозните французи които смятат, че са измислили френската любов явно са големи дървета,

тъй като от секса са доволни едва 25% от хората, при условие, че 70% правят всяка седмица.

Никак не би трябвало да учудва, че 80% от руснаците имат сексуални контакти поне веднъж седмично (или поне за толкова си спомнят, вечерите на изток са тежки), а 42% са доволни.

Поляците пък са поредното потвърждение, че е добре човек да се вслушва в клюките за способностите на полякините.  Близо 54% от тях са доволни от секса, а над 70% го практикуват веднъж седмично.

Колкото и тъжно да е за Durex обаче, най-доволни от секса изглежда са страни, които не ползват много презервативи. Според тяхното проучване нигерийците са най-доволните хора на земята. Там едва 53% от хората правят секс веднъж седмично, но за сметка на това 67% от тях са доволни.

Проучването обаче ясно показва, че е поредният заговор срещу България,

тъй като явно тенденциозно не сме включени в него.  Ако това се беше случило, със сигурност щеше да стане ясно, че удряме в земята гърците(дори и някой у нас да не прави секс поне веднъж седмично няма да си каже), а нигерийците щяха да станат смешни в сравнение със сексуалните способности.

Цялата тази статистика все пак трябва да се гледа с условието, че македонците не са включени.Все пак цивилизацията им датира отпреди 77 000 години и те вече имат сериозна преднина пред всички останали.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати