18 Април 2024 г. Четвъртък

Любовта след преживяна раздяла

2011-11-29 06:39:54
Да започнеш нова връзка след преживяна раздяла може да е изключително трудно. Колкото по-дълга е била предишната връзка, толкова по-трудно е да се върнеш в играта.

Страхът и нервността са нещо съвсем нормално, но не се притеснявай, защото любовната игра е като карането на колело – никога не се забравя как се прави това. 

С тези няколко съвета може да ти е по-лесно.

Не се обременявай с подробности

Новата връзка често е трудна в началото, особено ако не си сигурна колко подробности си готова да споделиш с мъжа, с когото вече излизаш. Можеш да споменеш, че си скъсала с дългогодишния си приятел, за да му подскажеш, че все още не си готова за нещо сериозно. Не влизай обаче в подробности и особено избягвай да клюкарстваш за бившия си приятел, защото с това можеш да прогониш новия. 

Не се преструвай

Най-важното е да бъдеш каквато си. Всякакво преструване само ще ти навреди. Не се представяй за такава, каквато би искала да бъдеш. Бъди естествена.

Пробвай нови неща


Ако си готова за нов човек, значи си готова и за нови неща в живота си. Вместо да се оставяш на рутината, тръгни с нещо съвсем ново. Поръчай си храна, която не си опитвала досега, започни да тренираш нещо, с което досега не си са занимавала. 

Прояви интерес

Проявявай интерес към мъжа, с когото си на среща, дори и ако си излязла с него, самото защото няма какво друго да правиш. Задавай въпроси, прояви интерес и кой знае, може би ще откриеш нещо общо между вас. 

Важното е да се чувстваш комфортно


Прави само това, което искаш. Ако в края на срещата нямаш усещането, че е време за целувка, просто я избегни. Всичко зависи от теб, не бързаш за никъде. Ако мъжът наистина е добър, той ще разбере това и ще чака. 

Не избързвай

Някои жени се опитват чрез новия си приятел да заличат спомените за предишния си, но това често има лош край. Започни да излизаш с нов мъж, когато наистина почувстваш, че си готова. Това означава, че не е препоръчително да започнеш да се срещаш с другиго, само за да те види бившият ти приятел „в действие“, пише Index.hr.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати