Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Събота
Ноем 17
Начало arrow Любопитно arrow Няма нищо по-лошо от пияна жена с голяма уста

Няма нищо по-лошо от пияна жена с голяма уста

  Print E-mail
2011-11-29 06:31:12
източник: dnes.bg

Жените са доста придирчиви, когато става въпрос за мъже. Медийното пространство изобилства от статии, които разнищват образите на типовете мъже, за които дамите не искат и да чуят. Какво става обаче, когато монетата се обърне? Научете кои са 6-те типа жени, които мъжете ненавиждат.

Умницата

Всеки мъж обича начетените мацки, които не се страхуват да изразят своето мнение по различните въпроси и го правят интелигентно и добре аргументирано. Естествено, това се отнася за онези, на които мъжете гледат на нещо повече от обект за задоволяване на сексуалните мераци. Има обаче някои граници, които не трябва да се прекрачват.

Една устата умница може да се окаже истинско изчадие на ада за момчетата. Тя не спира да говори, компетентна е по абсолютно всички въпроси – като се започне от геоикономика и се приключи с аналитична химия. Винаги налага своето мнение безкомпромисно и всеки път, когато той дръзне да не се съгласи с нея, вдига див скандал и започва да лее огън и жупел.

Трябва да си го признаем – колкото и да се еманципираха жените през последните десетилетия, мъжете си остават мъже – със своето голямо его и инстинкти да водят. Те обичат жените да са преди всичко дами и когато вторите започват да се конкурират с тях на интелектуално равнище (а и не само), те обикновено започват да се дразнят и бързо-бързо губят интерес.

Простакесата

Повярвайте, няма нищо по-лошо от неженствена жена. Както споменахме по-горе, жената трябва преди всичко да е жена и като такава ниската хигиена, вулгарните приказки, които биха изчервили и дърт тираджия, или неконтролируемото пиянство например са нещо повече недопустимо. Говорим сериозно. Когато жената пада като чувал с картофи от стола, то тя определено е „чао“.

Искате мъжът да се влюби във вас? Горещо ви съветваме да ограничите статусите във Фейсбук от сорта на „Горда съм от себе си. За пръв път от месец и половина насам намерих време да изпера!“ или „Ако някой си мисли, че жена не може да изпие 1 бутилка водка менте, нека се пробва с мен. Всички в бара от вчера ще го потвърдят!“.

Меркантилната

За мъжете няма по-досадно нещо от ламтящата за пари жена. Естествено, че когато един мъж изведе на среща една дама, е нормално да иска да я почерпи, да плати вечерята или да й подари цвете. Когато обаче вечерята включва поръчана от нея бутилка френско вино за 200 лв, салата с омар и ордьовър, то нещата стават доста неудобни. Мъжете по принцип са доста сензитивни, когато стане въпрос за финансовото им състояние и когато жените започнат да проектират върху тях своите нереалистични очаквания, не чакат много, за да ги оставят. 
 

Госпожица Съвършенство

Ако щете вярвайте обаче, когато нещата отидат на другия полюс, положението е също толкова непоносимо. Тя никога не се усмихва, защото се страхува, че ще й се появят бръчки. Не се излага на слънце, защото не желае да хване рак на кожата. Прическата й е пригладена да съвършенство, а едно малко петънце от вино върху белия й ревер е способно да я изкара извън релси. Разбира се, винаги е права, никога не е доволна и толкова обича да изтъква колко по-добър е бил бившият ѝ приятел.

Когато мъжът е решил да си търси приятелка, той преди всичко си търси другар – някой, с който може да е близък, да споделя своите интереси и, ако щеш, да върши лудории. Как виждате една порцеланова и вечно недоволна кукла да склони да тръгне на поход в планината? А как изобщо си представяте, че с нея би могло да се води разговор. И мъжете не могат.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Любопитно
  Новини На пръв поглед информация като информация. При повторно вглеждане - чиста измислица. Как да се предпазим от сензации, злословия и откровени лъжи в социалните медии? Дойче веле обобщава някои нови ...
  Новини След като разпродаде за 25 минути билетите за концерта си в зала "Арена Армеец" на 16 юни, Слави Трифонов обяви втора дата. Неговите фенове ще могат да го слушат на живо и на 17 юни, разкри ...
  Новини "Пожар, пожар!", викаш пожарникаря, защото той разполага с инструментариум. Така психиатърът д-р Николай Михайлов представи своето виждане за изборния резултат пред БНР."Ако ще пъдят ...
  Новини Имате привлекателна външност, благ характер и добро отношение, но въпреки това от известно време връзките ви са твърде кратки. - - Нямате проблем с това да си намерите нов партньор, но определено ...
  Новини Още в първото издание на "Гласът на България" зрителите видяха уникално изпълнение. 24-годишният Никола Константинов от София вдигна на крака публика и остави без думи журито с ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как преценявате Кабинетът Борисов 3?