18 Април 2024 г. Четвъртък

Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

2011-11-24 12:30:37

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

 

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати