25 Април 2024 г. Четвъртък

Анжи иска нападателно дуо Бербатов - Ето`о

2011-11-17 07:36:54

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов е пред трансфер в руския елитен Анжи Махачкала, съобщава мениджърът на играча Емил Данчев, цитиран от LifeSports.ru.

Сайтът разкрива, че от Анжи предлагат заплата на нападателя от 9 милиона евро на година. Бербатов пък искал 15 милиона, като именно това е голяма пречка пред осъществяването на сделката.

Преговорите между двете страни ще продължат в следващите няколко седмици, като според руското издание клубът от Дагестан ще направи още един опит да привлече острието на Манчестър Юнайтед.

Шефовете на руския клуб били готови на всичко, за да стигнат до споразумение, както с Данчев, така и с колегите си от Манчестър Юнайтед.

"Когато получим официална оферта от Анжи, за нас тя ще бъде интересна. Ще седнем с Димитър и ще помислим върху нея, има известно разминаване, но всичко ще се реши на бъдещите преговори", заяви Данчев.

За почти 4 години при "червените дяволи" Бербатов има 101 мача и 41 гола. Договорът му с Манчестър Юнайтед изтича през лятото на 2012 година.

Затова ръководството на английския гранд ще направи всичко възможно да го продаде през зимния трансферен прозорец, за да не стане футболистът свободен агент през юни.

Както е известно, през лятото амбициозният руски тим Анжи успя да привлече от италианския гранд Интер нападателя Самуел Ето'о. Капитан на отбора пък е Роберто Карлош.

За нов треньор на отбора пък се спрягат имената на Гуус Хидинк и Фабио Капело.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати