26 Април 2024 г. Петък

Батков към новия треньор: Добре дошъл в най-обичания български клуб

2011-11-05 09:07:51
Президентът на Левски Тодор Батков представи вчера на специална пресконференция новия старши-треньор на тима Николай Костов. Договорът на наставника е до края на сезона.

"Левски подписа официално договор с господин Николай Костов за старши-треньор на представителния отбор. Договорихме се с него да води отбора до края на сезона, с ангажимента до 30-ти април добросъвестно да проведем преговори за неговото удължаване", каза Батков.

"Засега второто ново лице в спортно-техническия щаб е доскоршният футболист на Нефтохимик Бранимиров. До дни господин Костов остава да обяви и останалата част от спортно-техническия щаб."

"Искам да благодаря на господин Костов, че след доброто му представяне в Украйна и Кипър, той реши да продължи кариерата си в България. Искам да уточним, че той не е бил трети или четвърти вариант."

"Аз имах сериозен разговор с Георги Иванов. В Левски никога не е имало разделяне на спортно-технически директор и старши треньор. В Левски старши треньорът винаги е имал пълната отговорност и пълната самостоятелност."

"Той има пълна независимост относно трансферите, воденето на подготовката. Със спортно-техническият ще се съгласуват трансферите и парите", продължи мустакатият адвокат.

"Аз гласувам пълно доверие на господин Костов. Имам пълно доверие и на Георги Иванов, и на Николай Костов. Надявам се, че Георги Иванов ще бъде добър директор."

"Имах опасения, че след като е бил старши-треньор на един от четирите най-силни украински отбора, няма да мога да откликна на неговите финансови претенции. За късмет това се оказа, че не е така."

"Николай Костов е бил два пъти в Левски - казвам му добре дошъл в най-обичания и велик български клуб", завърши емоционалната си реч Тодор Батков.
източник: gol.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати