29 Март 2024 г. Петък

Кое в мъжа е по-важно от външния му вид

2011-11-03 17:05:26

Някои мъже могат да ни накарат да побеснеем, докато други просто ни оставят без дъх. 

Мъжете често си мислят, че за жените са важни само ръстът им, плочките на корема и гъстата коса. Това обаче е далеч от истината.

Според последните изследвания чарът е много по-важен за жените от мускулите, височината, прическата и цвета на очите.

Доказано е, че определени черти от характера могат да направят супер пич от който и да е мъж. 

Ето кои са най-привлекателните качества на мъжа, заради които външният им вид отива на заден план.

Духовит е

Не е тайна, че това е едно от най-желаните качества на мъжа. Секс бомбата Мерилин Монро често е казвала „If you can make a girl laugh, you can make her do anything“. Много жени и днес са съгласни с нея. 

Романтичен е

Романтичните знаци на внимание като цветя, вечеря или просто сладка изненада със сигурност са на върха в списъка на нещата, които просто „разтапят“ жената. 

Оправя се в кухнята


Нищо не е по-привлекателно от мъж в кухнята, който ни приготвя вкусна храна. 

Спортува

Мъж, който спортува, често има качества, които високо се ценят от жените, като упоритост и дисциплинираност например. 

Умее да танцува


Доказано е, че жените обожават мъже, които знаят какво да правят на танцовата площадка. Ако пък той има и движенията на Джъстин Тимбърлейк – върхът е!

Умее да свири


Всяка жена поне веднъж си е пожелавала „мечтаният мъж“ да ѝ изпее, изсвири или поне да напише песен. Независимо дали са изключителни или средна ръка, музикантите са просто неустоими за жените. 

Успешен е в работата си

Способният и амбициозен мъж е мечтата на всяка жена. Той демонстрира, че държи живота си в ръце и може да се грижи за себе си, следователно и за бъдещото си семейство. 

Образован е


Жените си падат по умните мъже. Тип с плиткоумна реч не е привлекателен за никого, докато образованият ще заинтригува всяка жена. 

Умее да се справя със задачите на домашния майстор

Никоя жена не иска мъж, който не може една крушка да смени. Мъжете, които не са „с две леви ръце“, са на върха в списъка на жената. 

Кавалер е

Да отвори вратата, да държи стола на дамата, да ѝ държи палтото – малцина правят това днес. Но, вярвайте, това е все още високоценено качество на мъжа. 

Добър баща е


Грижовният баща, който е търпелив с децата и се грижи за тях, създава впечатлението за истински мъж, защитник, който има и своята нежна страна. Жените искат да прекарат целия си живот с такъв мъж, пише Index.hr.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати