18 Април 2024 г. Четвъртък

Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве

2011-10-17 08:07:25

Полицията в Зимбабве арестува три жени по подозрение, че са участнички в тайнствената женска банда, която нападаше и изнасилваше мъже. При обиска на автомобила им са били открити 31 използвани презерватива. 

Две от жените са на 24 години, третата им съратничка е на 26 г., съобщи "New Zimbabwe". Арестуваните обясняват странната находка с обяснението, че са проститутки и графикът им е толкова претрупан, че не успяват да изхвърлят използваните "гумички".

За две години бандата е изнасилила над десет мъже, а една от жертвите е полицай. Останалите потърпевши полицията се надява на открие с помощта на генетичния материал в презервативите. Сексуалните насилнички разказали, че предлагали на жертвите си да ги откарат на автостоп, след което им давали напитка със съновотворно. После полузаспалият мъж бил подлаган на сексуално издевателство. 

В по-сложните и заплетени случаи жените действали грубо, заплашвайки жертвата с пистолет, докато го изнасилвали. След акта обезчестеният мъж бивал ограбен и захвърлен в покрайнините на града.

 

Полицията предполага, че арестуваните имат съучастници. По разкази на потърпевшите жените били четири, а автомобилът им бил управляван от мъж. До момента не са изяснени точните мотиви на бандата.

Според разследващите жените са "ловци на сперма" с ритуална цел. В африканското общество е широко разпространено вярването, че спермата носи щастие и успех в бизнеса. Търсенето й от страна на суеверните хора е толкова голямо, че един пълен презерватив може да се продаде за 400 долара в ЮАР.

Интересното е, че залавянето на бандата станало съвсем случайно. Уликите били открити след катастрофа с участието на автомобила на жените. Той бил управляван от любовника на една от жените.

На мястото на инцидента се появили изнасилвачките и попитали полицаите дали може да вземат лични вещи от багажника на колата и именно това предизвикало съмнението на органите на реда.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати