26 Април 2024 г. Петък

Защо обичаме лошите момчета?

2011-10-14 06:40:59

 

Жените често твърдят, че обичат искрените и нежни мъже, които ще им отварят вратата и ще им носят цветя. Често обаче те попадат на нещо съвсем различно.

Защо арогантните и надути мъже са толкова неустоими? 

Те имат много лоши страни в характера си, не се интересуват от това от какво има нужда жената, те са лош материал за добра връзка, мислят само за себе си и често са агресивни.

Жените обаче са луди по тях и не могат да им устоят.

Психолозите твърдят, че лошите момчета са привлекателни за младите жени, които все още желаят авантюрата, драмата, страстите като в любовен филм.

Единствената разлика между действителността и филмите е, че връзката с лошо момче в истинския живот най-често завършва с разбито сърце.

Жените подсъзнателно желаят силен мъж, който умее да покаже кой е господарят. Лошите момчета, които не демонстрират чувства и имат защитна позиция, са по-привлекателни от добрите, които имат нужда повече от майка отколкото от любовница. 

Кои са най-честите причини за това жените да си падат по лошите момчета:

1 Трудно се обвързват и никога не подаряват сърцето си на нито една жена. Всяка жена обаче се надява, че точно тя ще успее да го укроти и заради нея той ще се промени. 

2 Те знаят какво искат и не се страхуват да си го вземат. Изключително самоуверени са и безсрамно показват, че могат да са над останалите мъже. Самоувереността действа на жените като афродизиак.

3 Лошото момче още в самото начало показва едно нещо – ти си абсолютно заменима. Позицията му е: „ако не искаш ти, ще има коя да иска“. За жената това е повече от достатъчна причина да го пожелае за себе си. Той е като забранен плод, който не бива да опитваш, но точно това го прави още по-вкусен и привлекателен. 

4 Лошите момчета са пламенни, страстни, импулсивни и заради своята самоувереност са много сексапилни. Това кара жените да си мислят, че са такива и в леглото. Сексът с лошо момче е като рокенрол в леглото. 

5 Жените обичат вълненията и затова мистериозните пичове, които крият чувствата си, са много по-привлекателни от онези, които можеш да прочетеш като отворена книга. Лошото момче е загадка, никога не знаеш какво мисли, къде е бил и дали и утре ще бъде тук. 

6 Лошите момчета често имат много добър стил, независимо дали се опитват да имитират актьори или певци. Изглеждат винаги готини, с разрошена коса или с обръсната глава, с татуировки, кожени якета и т.н., пише Index.hr. 

 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати