Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Окт 22
Начало arrow Политика arrow Събудете се, хора! Да се стреснем, зове Доган

Събудете се, хора! Да се стреснем, зове Доган

  Print E-mail
2011-10-03 16:36:23
източник: dnes.bg

"Събудете се, хора! Нека се стреснем! И аз съм добруджанец, а добруджанската душа е толкова широка, че понякога не й пука".

Tака лидерът на ДПС Ахмед Доган откри предизборната кампания на партията в община Тервел.  Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти от събралите се хора.

„ДПС не е ясла, въпреки че сред нас има много ясладжии и като ги изолираш от яслата, те тръгват да правят революции”, допълни той на митинг в тервелското село Зърнево.

„ДПС е път за решаването на проблемите, ДПС е ключ за решаване на проблемите, ДПС е трасе, магистрала към една визия за развитие и на общината, населеното място, страната и на всеки човек поотделно”, смята Сокола. 

По думите му в това било силата на партията и „затова всеки внимава, когато говори за ДПС“.

 

„Толкова много неща са започнали от добруджанци, но ние май ставаме повече за революционери, отколкото за управление”, пошегува се Ахмед Доган.

„Душевно от една кръвна група сме като начин на мислене”, каза още лидерът на ДПС и пожела на добруджанци да концентрират своето великодушие към решаване на конкретните проблеми.

Доган коментира, че системата на властта е такава, че без да се вземе общината, не могат да бъдат направени инвестиции, а и кметът е основен фактор на отговорност.

Според него са смешни направените през последните четири години 5 милиона лева инвестиции извън бюджета в община Тервел.

Лидерът на ДПС препоръча на жителите на селото да се разходят в Кърджалийския регион, в Силистренска област, където в общини, управлявани от ДПС, инвестициите са четири-пет, дори шест пъти повече.

Ние казваме "не" на управлението на ГЕРБ, заяви на митинга зам-председателят на ДПС Рушен Риза. По думите му целта на изкуствения конфликт в Катуница е да се изкриви дневният ред на обществото и да се говори за случилото се вместо за нарастващата безработица в страната и липсващите чуждестранни инвестиции.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста. - - Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с ...
  Новини Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцията на прокуратурата в ...
  Новини Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го приемат. ...
  Новини ГЕРБ ще внесе свой проект за Конституция днес. Ние искаме ВНС да се произнесе. Това заяви премиерът Бойко Борисов във фейсбук.Той каза, че още днес ще бъдат предприети действия да има възможност за ...
  Новини Премиерът Бойко Борисов обяви взетите решения, за които спомена преди дни.Той предлага да се свика Велико народно събрание и да има промени в Конституцията. Борисов заяви, че ще се оттегли ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?