25 Април 2024 г. Четвъртък

Някои райони на София остават днес без вода

2011-09-29 05:53:26
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои райони на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Свобода”Софийска вода” живеещи в ж.к. „Свобода”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода”Петко Д. Петков” ъгъла с ул. „Ген. Никола Жеков”; на ул. „Народни будители” ъгъла с ул. „Св. Николай Чудотворец”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Андрей Ляпчев” в ж.к. „Младост 1”Софийска вода” живеещи в района на ж.к. „Младост 1” в района между ул. „Митрополит Серафим Сливенски”, бул. „Александър Малинов”, бул. „Андрей Ляпчев”, дере Сухата река и ж.к. „Младост 2” бл. 259А, бл. 259Б, бл. 270.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред кафе клуб „Джой”.

Във връзка с изграждане на шахта за монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Рожен”, ж.к. „Толстой”Софийска вода” живеещи в района на бул. „Илиянско шосе”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред „Софарма”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121 21.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория София


Новини
Третият лъч на метрото се очаква да тръгне на 26 август, разкри столичният кмет Йорданка Фандъкова пред журналисти, след като инспектира столичната 51 детска градина "Щурче".В м ...
Новини
От МВР не отчитат засилено движение по пропускателните пунктове в неделния ден, който е първия ден на Възкресение Христово, информира БНР. Мнозина столичани напуснаха София преди празни ...
Новини
172 снегорина са на терен в София, съобщава БНР.Те обработват улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, както и основни улици в кварталите, стръмни участъци и общински пътища.За ...
Новини
За три дни заразените с коронавирус в света са скочили до над 300 000. У нас за миналото денонощие има общо 29 нови случая. Това обяви шефът на оперативния щаб генерал Венцислав Мутафчийски.171 стана ...
Новини
Специализирана акция се провежда в столичния квартал "Факултета". Тя е започнала около 19.30 часа, съобщи "Нова телевизия".Операцията е насочена срещу разпространен ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати