16 Април 2024 г. Вторник

Илия Павлов е сред живите, а разстрелът му е сценарий

2010-07-25 09:44:30

Илия Павлов е жив и се подвизава в Латинска Америка!

Това са твърденията на Ивелина Балчева, която освен, че е международно призната певица, с 18 награди, тя е и в средите на окултното, като дори познава босът на “Мултигруп”. Пишем „познава”, тъй като, както вече съобщихме, тя е на категорична, че Павлов все още броди по Земята и в никакъв случай не е бил убит.

Ивелина Балчева разкрива тайни

Има редица обстоятелства, които потвърждават думите на таланта. Известно е, че Павлов е погребан в изградена за него гробница в с.Арбанаси, намиращо се до Велико Търново. Той сам посочил къде да бъде гробът му, както ние отРАЗКРИТИЯ.КОМ ви уведомихме. Въпросното място в с.Арбанаси не е какво да е, а е в двора на манастира „Св. Никола”,  поради голямата му религиозност, която имал, колкото и да не се вярва на мнозина.

Босът на "Мултигруп"

Дотук историята не се връзва с твърденията на певицата, но веднага се убеждаваме в истинността от казаното, когато споменем, че и местните споделят нейните виждания. Това е така не защоторазстреляният е станал от гроба, а защото въобще не е лягал в него. Гробницата била празна, а охраната съблюдавала и пиле да не префръкне край нея.

Сами разбирате защо е нужна охрана на един мъртвец – да го пазят от обществото, то да не разбере, че е всъщност жив.

Илия Павлов в прекрасно здраве и червив отпари

Цялата актьорска игра по убийството, последвана от церемонията с погребението е много добре отигран сценарий, за който и тези в Холивуд биха завидели.

И наистина има резон, тъй като е всеизвестно, че истинските босове се оттеглят от бизнеса единствено по този начин. За пенсиониране в мафията и дума не може да стане, ето защо най-хитрият начин това да се осъществи, е като се инсценира смъртта му.

И определено не му е струвало много, за да го направи.

След това се появява певицата Ивелина Балчева и съобщава, че Павлов е жив, а за някои се струва фантастика.

Трупът на Илия Павлов не е вътре

Да, но не е така!

Той се подвизава в Латинска Америка, категорична е пътуващата по цял свят Балчева и от там продължава с контрола над бизнеса, но инкогнито.

Мутрите, които виждаме по телевизията и за които се твърди, че са истинските мафиоти, всъщност са само пионки. Те са само за заблуда на държавата, а истинските им шефове ги наставляват дистанционно, така както го прави и Илия Павлов.

В полза на написаното е и факта, че певицата има тайнствени заложби, продиктувани от окултното като тези й дарби се появяват след прекаран инфаркт на крака.

Сега тя се появява, за да разбули една тайна – най-големият бос, които познава държавата, е все още сред живите.

източник: razkritia.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати