28 Март 2024 г. Четвъртък

Нови музикални инвалиди ни натрапиха от "Х фактор"

2011-09-13 16:22:18

Най-популярното музикално шоу в света стъпи и у нас. Големите очаквания да влезе в люта конкуренция с вече набралото скорост "Гласът на България", "най-доброто жури", което бихме могли да си представим и мащабната PR реклама накараха много хора да видят първите епизоди на скъпото риалити "Х фактор".

Началото обаче бе разочароващо. Върна ни във времето на Иван-Андреевия "Мюзик Айдъл", когато на преден план излизаха хора, за които на всеки е ясно, че нямат никаква работа на сцената, търси се шоуто.

Продуцентите обаче трябва да са разбрали, че публиката достатъчно се е нагледала на музикални инвалиди и няма нужда от поредното им натрапване.

Ако целта на "Х фактор" е да ни покаже новата Валентина Хасан, поне да го обявят в рекламната си кампания. Всъщност вече се яви една Валентина, но Тошева. Разбрахме, че възрастната жена (на 60 години) не е имала интимни отношения, за нея "Х фактор" е някаква фирма и под кикота на журито изпълни "Не е пух от тополи".

Ставаме свидетели на поредното шоу, което ще си търси телевизионния рейтинг и трябва да почакаме да видим наистина какви таланти е подбрало журито.

Всъщност, като заговорихме за журито, и там продуцентите го избиха на фалш месец преди старта. В България сме свикнали винаги да бъдем в някоя крайност, но когато се правят визитки на хора, някак си не е уместно да се използва претенциозното "НАЙ".

Защото поставят популярни хора в доста неловка ситуация. Така и не става ясно по какви критерии Мария Илиева е НАЙ-добрата българска певица? Никой не отрича качествата й, но едва ли и тя самата би се определила по този начин. Нито Васко Василев е "НАЙ-успелият българин зад граница", нито пък Мага е автор на НАЙ-добрите български песни. Поли Генова тепърва има да се доказва на сцената и участието й на Евровизия е позитивно начало. Защото допреди година тя бе НАЙ-редовната участничка на конкурса Българската Евровизия.

Толкова за началото, дано шоуто не се развие по начин, който ни е до болка втръснал през последните години. Дано наистина започне да се откроява с основната си цел - да открие хората с Х фактор. И дано продуцентите не ни взимат за някакви зрители тъпаци, които изпадат в див транс от изявите на вече споменатите музикални недоразумения. Независимо дали са с уши на елф или изглеждат нормално.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати