25 Април 2024 г. Четвъртък

Обещания не даваме! Светльо на бой за Дондуков 2

2011-09-09 16:08:05

"Тръгваме на бой, пък каквото стане", заяви кандидатът за президент Светльо Витков от групата "Хиподил" пред Нова телевизия.

Заедно с кандидата си за вице Венци Мицов от рок бандата "Светльо&The Legends" той призова хората да подкрепят подписката им, за да могат реално да се включат в изборите на 23 октомври.

От необходимите 7000 подписа те вече били събрали около 5 000.

Кандидат-президентската двойка иска да докаже, че нещата могат да бъдат променени.

"Народът си мисли, че нищо не може да бъде променено, че всичко е еднакво, равно. Дайте да спрем с манталитета "нали знаеш как стават тези неща" и да спрем да обясняваме, че някой ни решавал съдбата отгоре. Пробвайте! Ето ние се пробваме", обясни кандидат-президентът.

"Нямаме никакви комплекси, в кенефа пак сме секси", образно се изрази Светльо.

На въпроса дали имат реални шансове за победа, Светльо Витков отговори, че имат пълния шанс да спечелят и не виждат защо да не спечелят.

"В крайна сметка каузата, с която сме се заели, няма как да не я спечелим – да изкараме хората от апатията, да ги накараме да се усмихнат и с усмивка да станат и да направят нещо, което е различно", аргументира се и Венци Мицов.

На 10 хиляди лева възлиза депозитът, необходим за участие на изборите.

 

Кандидат-президентската двойка обясни, че е събрала тези пари от непрекъснатите им участия.

"Всичко, което правим, си го правим ние. По тази причина нашата кампания няма да е показна", допълни Венци Мицов.

Светльо Витков го допълни, че от 23 септември до 23 октомври, когато е реалната кампания, няма да се появяват по телевизията.

Относно техните предизборни обещания екзотичните участници за "Дондуков" 2 заявиха, че не дават такива.

"Обещания не даваме. Ако дадеш обещание, много лесно се забравя после. Идеята на едни такива избори и цялата кандидат-президентска кампания е даването на обещания, които са неизпълними. Изберете ни и ще видим какво ще стане", отсече Светльо.

Венци Мицов пък заключи, че единственото нещо, което може да обещаят на хората, е, че винаги ще се усмихват за разлика от всички останали.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати