20 Април 2024 г. Събота

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис си казаха "Да"

2011-08-21 12:59:01
Риалити звездата и светска лъвица Ким Кардашиян се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис на пищна церемония, последвала бурно ухажване, предадоха световните информационни агенции. 

30-годишната Кардашиян – една от най-добре платените звезди на риалити шоутата, и 26-годишният играч на "Ню джърси Нетс" Хъмфрис са разменили брачните си обети на церемония в частно имение в Монтесито, Южна Калифорния. Новината е съобщена от говорителка на реалити звездата за сп. "Пийпъл" и И!Телевижън. 

Сп. "Пийпъл" е откупило изключителните права за отразяване на сватбата. Филм в две части, озаглавен "Приказната сватба на Ким", ще бъде излъчен по И!Телевижън през октомври. 

Ким Кардашиян, която участва заедно с трите си сестри и майка си в шоуто "Keeping Up with the Kardashians", има връзка с Крис Хъмфрис от края на миналата година. Баскетболистът предложи брак на своята любима през май с впечатляващ пръстен с диамант. 

Оттогава предстоящото светско събитие е неизменна тема в таблоидите. Сред 440-те гости на сватбата са били звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и Линдзи Лоън. 

Булката е носила рокля с дантели в цвят на слонова кост, създадена от дизайнерката Вера Уонг. По-рано беше съобщено, че Ким Кардашиян е поискала торта, подобна на тази за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през април. 

Младоженката е една от най-добре платените риалити звезди в САЩ. Печалбата й за 2010 г. се изчислява на 6 милиона долара. 

Приходите на Ким Кардашиян са от семейното риалити шоу и две свързани с него продукции, и от собствени линии облекло, парфюм, бижута, козметични продукти. 

За Кардашиян това е втори брак, а за Хъмфрис – първи. Ким се омъжи за музикалния продуцент Деймън Томас през 2000 г. и четири години по-късно се разведе с него. 

Ким Кардашиян е дъщеря на покойния адвокат Робърт Кардашиян. Той е сред защитниците на футболната звезда О Джей Симпсън, който сензационно беше оправдан в процес за убийство през 1995 г., припомня БТА.
 
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати