27 Април 2024 г. Събота

Как флиртуват в Саудитска Арабия

2011-08-18 13:25:44

 

Младите в Саудитска Арабия прибягват до хиляди номера, за да възбудят интереса към себе си сред представителите на противоположния пол, избягвайки при това евентуална крайно неприятна среща с религиозната нравствена полиция.

Това става ясно от статия за флирта в тази страна, публикувана във френския вестник Le Nouvel Observateur.

Ако обаче се сблъска със служителите на тази полиция, търсачът на приключения го очаква сурово наказание – глоба или затвор.

Освен това евентуална поява на неомъжена жена на публично място заедно с мъж, който не й е роднина, неминуемо ще се превърне в „позор“ не само за момичето, но и за цялото семейство.

В петък вечерта повечето заможни младежи паркират колата си, отварят прозореца и облягат на него ръка, украсена със скъпи часовници и пръстени. Идеята е, че това ще привлече вниманието на момичетата.

Момичетата пък, на които законът забранява да шофират, се забавляват, разхождайки се из гигантските търговски центрове и разглеждайки не само витрините, но и младежите.

Момичетата, които са принудени да носят не само черна забрадка (хиджаб), но и традиционната черна, покриващата тялото от главата до петите рокля (абая), трябва да задействат цялата си фантазия, за да украсят онези части от тялото, които остават непокрити.

Представителките на прекрасния пол не излизат от дома си без задължителния френски маникюр. Пускат се в ход и сенките за очи и спиралата.

Мнозина се опитват да украсят възможно най-много абаята, обшивайки я с всичко, което им попадне: от атлазени ленти до кристали Сваровски.

Законопослушният жител на Саудитска Арабия има само две възможности за „удовлетворяване на основния си инстинкт“: да се ожени или да ходи в публичен дом.

Онези пък, които нямат пари нито за едното, нито за другото, трябва да се задоволят с посещение на „сайтове за възрастни“, пише NEWSru.  

 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Свят


Новини
Източник: EPA/БГНЕСОпасната и недалновидна политика на Вашингтон постави САЩ и Русия на ръба на пряк сблъсък. За това предупреди говорителят на руското външно министерство Мари ...
Новини
Президентът на Русия Владимир Путин обяви през тази нощ в телевизионния ефир започването на война срещу Украйна под названието "специална военна операция в Донбас", ...
Новини
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказва да признае, че е загубил президентските избори, след като американски медии съобщиха, че Джо Байдън печели, пише " ...
Новини
Демократът Джоузеф Байдън е 46-ият президент на САЩ. Това обявиха CNN, NBC и АП.АП съобщи, че демократът побеждава в Пенсилвания и получава 20-те електорални гласа. С тях съб ...
Новини
Американците избират президент при безпрецедентна електорална активност. Само на предварителния вот са гласували над 100 милиона избиратели. Интересът към тези избори, единодушно опр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати