16 Април 2024 г. Вторник

Как жените се самозалъгват за мъжете

2011-08-18 13:23:40
Понякога е много лесно да си мислиш, че той просто е изгубил телефона ти и не е могъл да ти се обади, макар че дълбоко в себе си знаеш за какво наистина става дума.

Малките лъжи, които пробутваме сами на себе си, когато става дума за мъже, могат да ни помогнат да се справим в ситуация, когато не сме готови да чуем истината. Трябва обаче все пак да сме стъпили здраво на земята и да съзнаваме, че това все пак не е истина. 

Сексът ще ни сближи


Сексът сближава двама души, но много жени си мислят, че чрез секса ще стигнат до сърцето на мъжа, което не е съвсем вярно. Жената много бързо се привързва към сексуалния си партньор. При мъжа нещата са по-различни. Той може години наред да поддържа неангажираща връзка, без изобщо да влага емоция в нея, докато жената се стреми да се сближи с него.  

Всички добри мъже са заети


Много често от провалени връзки си правим подобни заключения. След няколко лоши типа е много по-лесно да се отдръпнеш и да си мислиш, че наистина всички добри мъже са заети, отколкото още веднъж да поемеш риск с нова връзка. Трябва само да стиснеш зъби и да се надяваш, че следващият ще е по-добър. Ако обаче решиш да стоиш настрани и си настроена отрицателно, със сигурност няма да откриеш добрия. 

Изгубил е телефона ми


В днешни дни едно от най-лошите неща, които могат да ти се случат, е да изгубиш връзката с него. С мобилния телефон, Facebook, имейла и общите познати шансовете той да не те е открил са съвсем малки. Ако пък тайно се надяваш това да е така, то имаш голям шанс накрая просто да се разочароваш. Ако не ти се е обадил, както ти е обещал, значи не проявява особено голям интерес към теб и колкото по-скоро се изправиш очи в очи с фактите, толкова по-лесно ще продължиш напред. 

Аз ще го променя

Никой не го познава по-добре от самия него, тоест ако ти каже, че има определени качества/недостатъци, повярвай му и не очаквай да го промениш. Ако не ти харесва такъв, какъвто е, по-добре не започвай връзката, защото хората трудно се променят. Приеми го такъв, какъвто е или продължи напред, но не се заблуждавай, че от човек, който не иска брак, ще направиш най-добрия съпруг на света. 

Обичам аз да давам


Понякога имаме връзка с мъж, който просто обича повече да взима, отколкото да дава. Но ако ти си страната във връзката, която винаги дава и полага старания, а той не се сеща за рождения ти ден, помисли си дали става дума за твоята самопожертвователност или само се залъгваш, за да не се изправиш очи в очи с факта, че той само те използва.

Трябва ми мъж

Винаги е по-лесно, ако имаш някого до себе си, но много жени стават зависими от партньора си и си мислят, че не могат да живеят без него. Макар че е хубаво да имаме някого, с когото да споделяме желанията и страховете си, много по-важно е на първо място да можем да бъдем сами, защото когато сме доволни от самите себе си, можем да се обърнем към другите хора и да им дадем най-доброто, което можем, пише Index.hr. 
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати