27 Април 2024 г. Събота

Американците мъстят на пришълците

2011-08-10 06:51:21

В началото на т.г. английският уфолог Ричард Лайнхем направи сензационно изявление, като съобщи на света, че правителството на САЩ отдавна си сътрудничи с извънземни. Той представи копия на секретни документи, потвърждаващи, че първият контакт с пришълци се е състоял през 1954 г. и дори бил заснет на видео, пише Sobesednik.ru.

Пришълците се спасявали от измиране

Според Лайнхем в президентските архиви на Съединените щати се пазят много други доказателства за това, че американците всекидневно получавали секретна информация от извънземни цивилизации, използвали я за научно-техническия прогрес на страната си и криели от обикновените хора дори самия факт за съществуването на извънземен разум.

Бивши сътрудници на американските спецслужби, присъствали при преговорите с пришълци, си спомнят, че те слабо се различавали от земляните, но били по-високи и стройни. Казват, че първият договор за сътрудничество с тях е подписал президентът Дуайт Айзенхауер, като им обещал да унищожи ядреното оръжие в замяна на информация за нови технологии. Тогава на Земята се появил първият представител на извънземни. Самия договор с пришъците, разбира се, никой не е виждал, но неговото наличие се потвърждава от многобройни показания на секретни агенти.

Извънземните обещали да не помагат на правителствата на други страни, а САЩ в замяна на това били длъжни да пазят в тайна информацията за присъствието им на Земята.

По време на общуването с хуманоидите се изяснило, че във Вселената съществуват множество други космически раси, но американците настоятелно били посъветвани да не търсят контакт с тях. Пришълците научили земляните да летят на космическите им кораби и разказали, че се опитват да спасят Земята от унищожаване по време на ядрена война. Те отказали да помогнат на Америка в създаването на оръжие за масово поразяване, но обещали да повдигнат културата им на високо равнище. Не минали обаче и пет години и на планетата ни дошли представители на друга цивилизация, които се оказали по-сговорчиви и не толкова съвестни.

Новите космически приятели се отличавали с нисък ръст и землист цвят на кожата. Точно техният образ се тиражирал в различни фантастични филми и анимации. Според уфолозите малките пришълци са помогнали на американците да полетят на Луната, а самите те с подкрепата на земно правителство започнали да използват хората за научни експерименти. Вестниците гъмжели от съобщения за тайнствени изчезвания на хора, но спецслужбите правели всичко възможно никой да не вярва в теорията за извънземните. Някои похитени се връщали, но какви опити били правени с тях, никой така и не разбрал.

Предполага се, че пришълците са се опитали да се кръстосат с хората, за да дадат нов вид същества, приспособени към живот на различни планети. Възможно е това да е било свързано с факта, че расата на хуманоидите се е намирала на ръба на измиране. И ако отначало съществата водели преговори с хората и с всички сили се опитвали да си спечелят доверие, то скоро започнали да се държат по-господарски.

Така според свидетелства на участници в секретните преговори първоначално хуманоидите помолили да построят на Земята няколко подземни града за себе си, а след това започнали да разполагат военни бази под океаните без разрешението на хората.

Спецслужбите луднали – от една страна, замирисало на явна извънземна заплаха, от друга – от пришълците все още можели да се получават полезни сведения. Така например те подсказали на американците как да създадат спътникова връзка и течнокристални монитори, интернет... Но в последните години ситуацията, изглежда, съвсем излязла от контрол. Един след друг представителите на сериозни ведомства започнали публично да повдигат завесата на многогодишната тайна.

Посланиците на Земята били биороботи

През 1996 г. в бразилското градче Варгиня се разразил бой на военни с екипаж на летяща чиния. Очевидците на зрелището били толкова много, че властите не успели да скрият тази история.

През 2002 г. един от водещите сътрудници на НАСА –НЛО-то, което виждаме, това са само средства за извънземен контрол над дейността на хората. И ние с всички сили се стараем да скрием активността на НЛО от обществеността, обяснявайки подобни случаи с отказ на апаратура или човешки фактор, а често просто премълчаваме това, което става в нашите небеса и в Космоса“.

През 2004 г. проблемът за извънземно присъствие бил разглеждан на закрита сесия на Световния икономически форум в Давос. А през май 2011 г. Федералното бюро за разследване на САЩ публикува хиляди документи, снимки и видеоматериали, свидетелстващи, че през 1947 г. около американския град Розуел била открита разбита летяща чиния със загинали извънземни на борда. Тогава правителството първо съобщило във вестниците за откритото НЛО, но на следващия ден си взело думите назад и определило странните отломки като парчета от метеорологична сонда.

Сега на официалния сайт на ФБР съществува цял раздел, посветен на дейността на пришълците на територията на Америка. Описани са също подробности от дисекцията на труповете на пришълци. „Кожата им може да мени цвета си в зависимост от осветяването, слухово-речеви апарат липсва, костите са еластични, зъби и храносмилателни органи няма, очите заемат 1/3 от повърхността на главата – се казва в заключение на медиците. – Особеностите на откритите в Розуел тела позволяват те да се смятат само за биороботи, изпълняващи на Земята определена задача. Техните „създатели“ може да имат всякаква хуманоидна форма, а да се постарали да направят своите посланици максимално подобни на хората, изучавайки техния строеж“.

Дали затова пришълците са устройвали масови похищения на земляни през 70-те години? Създавали клонинги, подобни на хората, и ги изпращали при нас за водене на преговори – подобна хипотеза изказал американският проф. Дейвид Джекобс, като заявил, че хуманоидите създавали човеко-извънземни хибриди.

Независимо как точно е било, налице остава фактът, че информацията за присъствието на НЛО на Земята вече не е тайна. А щом американците са решили да я разсекретят, значи хуманоидите наистина са започнали да представляват реална опасност. Или, ако се вярва в историята с подписването на договора за взаимноизгодно сътрудничество, са престанали да предлагат на хората ноу-хау. 

Президент, похищаван от пришълци

Кирсан Илюмжинов – бившият президент на Република Калмикия – неведнъж е разказвал как на 18 септември 1997 г. е видял НЛО от прозореца на своя дом. След това се появили пришълци в златисти скафандри и го поканили на кораба си.

„Прекарах в Космоса цяло денонощие – признава тогавашният държавен глава. – Но така и не разбрах защо ме взеха. После съжалявах, че не им зададох никакви въпроси... Само не си мислете, че съм шизофреник. Просто казвам, че ги видях“.

Думите на Илюмжинов се потвърждавали от помощниците му, които, обезпокоени от дългото отсъствие на президента, отишли в дома му. Внимателно огледали празните стаи и седнали на дивана и едва не загубили дар слово, когато Кирсан Николаевич изведнъж се появил от нищото.

В съществуването на извънземни вярва и космонавтът Гергий Гречко. Той се надява някой ден да се срещне с тях лично...
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Свят


Новини
Източник: EPA/БГНЕСОпасната и недалновидна политика на Вашингтон постави САЩ и Русия на ръба на пряк сблъсък. За това предупреди говорителят на руското външно министерство Мари ...
Новини
Президентът на Русия Владимир Путин обяви през тази нощ в телевизионния ефир започването на война срещу Украйна под названието "специална военна операция в Донбас", ...
Новини
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказва да признае, че е загубил президентските избори, след като американски медии съобщиха, че Джо Байдън печели, пише " ...
Новини
Демократът Джоузеф Байдън е 46-ият президент на САЩ. Това обявиха CNN, NBC и АП.АП съобщи, че демократът побеждава в Пенсилвания и получава 20-те електорални гласа. С тях съб ...
Новини
Американците избират президент при безпрецедентна електорална активност. Само на предварителния вот са гласували над 100 милиона избиратели. Интересът към тези избори, единодушно опр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати