29 Март 2024 г. Петък

Гонзо бесен: В Левски не е станал потоп

2011-08-07 15:49:22

Наставникът на Левски Георги Иванов изля гнева си срещу медиите след срамното отпадане на "сините" от Лига Европа срещу словашкия Спартак Търнава.

"Използвате доста силни епитети към футболистите, а и към мен. Дайте да се уважаваме, защото и аз мога да вляза в залата и да кажа за някои хора, какво мисля", избухна днес Гонзо на пресконференция.

"Ако сте нормални хора, ще разберете, че в спорта и във футбола, не винаги може да се печели. Бъдете по-умерени, нека си имаме уважението."

"Виждам в някои доста голяма злоба, която е събрана, при това предварително. Дайте да си имаме уважението, защото съм човек, който ви уважава", допълни Иванов.

"Аз ви уважавам, но още малко и ще спра да го правя. Можете после да напишете още 15 глупости за мен, или за отбора. На нас ни е по-тежко, отколкото на вас”, отсече треньорът на Левски.

"За мен няма проблем, аз съм си свикнал. Какви ли не глупости са се изливали по мой адрес, но не искам да обиждате футболистите. Дайте да уважаваме Левски, като отбор, защото Левски е институция."

"Млади момчета има в отбора, вие ги съсипахте за 3-4 дни. Не ви казвам, какво да пишете, но нека си имаме уважението", добави Георги Иванов.

"Има определени медии, които не са доволни от две години, че аз съм спортен директор. Каквото и да направи Левски, то е провал за тях. Те смятат, че Левски почва и свършва с някои хора."

"Аз съм спокоен, защото знам, че правя това, което трябва, пък да става каквото ще. Това, че загубихме един мач, не значи, че в Левски става потоп. Левски е голям отбор, защото издържа на по-големи трудности."

"Визирам хората, които не са в тази зала и нямат акредитации. Не обиждайте хората лично, това искам да ви кажа. Всяка една загуба е труден момент за мен."

"Не искам да се хваля какво съм направил, а то е много. Тежко ми е на мен, тежко е на футболистите, а и на вас сигурно ви е така", завърши Иванов.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати