27 Април 2024 г. Събота

Къде си, Мачо предприемачо?

2011-07-14 11:11:37

Какво трябва да прави една плеймейтка, да говори или да мълчи? Отговорът е – да пъшка! Кандидатките за тази титла мечтаят за петзвезден живот, задължително all inclusive, а и на бартер. От тяхна страна се иска само да са красиви и разкрепостени.

Мис Плеймейт е един от утвърдените конкурси у нас, който ражда модел на поведение сред подрастващите девойки, за жалост. Тези, които искат още незавършили училище да имат шанса да срещнат един доктор, да му благодарят и да не работят цял живот. Най-успешната плеймейтка е Николета Лозанова и тя е примерът за подражание.

Сцената на този конкурс наистина преобразява живота на кандидатките. Състезателният елемент да бъдеш номер едно в надпреварата не е най-важен, идеята е да оплетеш в мрежите си някой Мачо предприемачо.

Мис Плеймейт 2011 със сигурност ще се запомни повече от миналогодишното издание. Организацията на конкурса бе по-добра, селекцията на кандидатките за лесна слава, също. Водещата Мария Силвестър също си бе на мястото, за разлика от красивата Диляна Попова, която "впечатли" гостите на предния конкурс с монотонния си тембър и липса на капка живец при реализацията на сценария. Както винаги, и победителката Меги ще бъде подложена на дисекция.

А изброрът на №1 наистина бе изненадващ и ще бъде подложен на обсъждане. Защото победителката е по-подходяща за конкурс като Мис България, а не за Плеймейт. Може би заради това тя допадна на шефката на "Визаж" Жени Калканджиева, която често атакува типа "Златки", представящи се за модели. Другото, което отличи поне на пръв поглед Меги от останалите участнички, е, че обича да чете! Което си е истинска сензация, ако е вярно.

Подгласнички в конкурса станаха сочените за фаворитки Моника от Дупница и Галя от Стара Загора. Именно в тях е "надеждата" за поддържане на армията на "Златките". Преди конкурса заралийката си направи PR с голи снимки в едно легло с Азис, но на всеки му е ясно, че идеята й не е била да вкара в "правия път" фолкзвездата.

Иначе за протокола сред гостите на конкурса се откроиха пластични доктори и техни творения като Златка Райкова, Гергана Райчевска и Мис Дупе Биляна Йотовска, разпадналия се дует Азис и Ванко 1, футболиста Гардар Гунглаугсон и далеч по-известната му съпруга Асдис Ран, строителния предприемач и бивш футболист Георги Илиев – Майкъла.

Николета Лозанова, която отскоро се изявява като певица, също гледа своите наследнички, като този път бе под крилото на медийния си изповедник Мартин Карбовски. Журналистът втрещи още на влизане, като прояви каприз по женски, че щял да се снима на стената на славата само ако е с Николета.

След края на церемонията плеймейтките се "раздадоха" на афтър парти с Андреа, като за радост на гостите си останаха по бельо.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати