24 Април 2024 г. Сряда

Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров

2011-07-11 16:59:34

Напускането на депутата Стоян Иванов от групата на "Атака" е свързано с предстоящите избори и подобни изпълнения нямали никакво значение, коментира Волен Сидеров.

Иванов е петият народен представител след Камен Петков, Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, който се разграничи от лидера на националистите.

„Аз съм един от претендентите за президентския пост и целта е да бъда изваден от равновесие и да ни се попречи за същинската работа. Това няма как да стане”, отсече Сидеров.

По думите му „Атака” продължава да преследва целите си.

„Не се страхувам, защото като е тръгнал да прави човек политика, трябва да очаква всякакви подли удари под кръста. Това по никакъв начин няма да повлияе на кампанията ни, нито на посланията, които ще отправя”, подчерта той.

Той припомни, че миналата седмица е направил обобщение на двете години управление на ГЕРБ и посочи, че хората са се надявали това правителство да застане срещу колониалния модел, прилаган в България през последните 20 г.

„ГЕРБ тръгна да го продължава. Колониалният модел означава тотална доминация от страна на чужди монополи у нас, изтичане на български средства от фирми, които бяха допуснати да колонизират България”, каза Сидеров.

 „Искаме тук българското предприемачество да печели, а не като се режат лентички на Околовръстното шосе, да се прескача фактът, че налетите там пари отиват в турска фирма. За българските изпълнители и строители – трохи. Против сме, ако така ще се строят магистралите. Имаме достатъчно специалисти”, заяви Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".

 

Относно готвения от опозицията нов вот на недоверие към правителството, по отношение на сектор „сигурност”"">„Има какво да се критикува. Нека да видим мотивите за вота на недоверие, ще ги погледнем, ще говорим с вносители и ще изработим решение”, заяви Волен Сидеров, като допълни, че една от основните критики към МВР е раздутия бюджет.  

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати