19 Април 2024 г. Петък

Ще уволня Борисов!? Ама за малко!

2011-07-11 15:58:13

Фотограф: Юлия Лазарова, Дневник

 

 

Неизвестен засега мераклия реши публично да "уволни" премиера Бойко Борисов. Инициативата му обаче продължи само няколко часа.

Мераклията използва нестандартна идея – София осъмна с билборд с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!", който беше поставен на Ботевградско шосе.

Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. На мястото ясно личаха остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.

Все още не е известен авторът на посланието. Постерите бяха с един и същи надпис и от двете страни, а до него имаше празно бяло поле.

Нестандартният призив за уволнение се появи само седмица след акцията във Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която събра 35 хил. привърженици.

Инициаторите предлагаха на 5 юли, когато беше годишнината от последните избори, спечелени от ГЕРБ, да не се споменава името на премиера.

След това страницата беше изтрита и на нейно място се появи нова "Ден без Бойко Борисов", която предлага продължение на инициативата на 13 септември.

 

Инициаторите изпращат съобщение на желаещите да се присъденият към групата да намерят още 2-ма човека от познатите си, които да се съгласят да се присъединят към страницата и "да са готови за бунт". Техните двама пък трябвало да намерят още по двама.

"Ако един от вас издъни работата и не му се занимава, и си каже: "А-а, то другите ще се оправят...", накрая нищо няма да стане. Затова действайте", призовават инициаторите. 

 

 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория България


Новини
Реч на Джефри Сакс след получването на наградата “Танг” за “Устойчиво развитие”, в Тайван. Според последните данни световните военни разходи възлизат на $2.2 тр ...
Новини
Празнуваме един от най-светлите християнски празници - Бъдни вечер, който се чества семейно от всички християни.Семейството се събира в очакване на раждането на Божия син - Иисус Христо ...
Новини
Днес православната църква почита свети Игнатий Богоносец - един от учениците на св. Йоан Богослов.Св. Игнатий е живял през ІІ век. Той е роден в гр. Антиохия. Въпреки, че името му ...
Новини
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Николай Чудотворец.Първообразът е историческа личност - Никола Мираликийски, роден през 270 година от н.е. в Патара - Ликия, Мала Азия ( ...
Новини
Св. великомъченик Димитрий Солунски Мироточиви бил родом от Солун. Баща му, който бил управител на града, имал в дома си молитвена стая с икона и кандило. След смъртта на родителите си Димитр ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати