26 Април 2024 г. Петък

"Плейбой" със сайт за мъже в офиса

2010-07-21 11:34:50
Основателят на "Плейбой" Хю Хефнър пусна нов уебсайт, на който не се виждат голотии и който е рекламиран като "безопасен за работното място".

TheSmokingJacket.com е кръстен на класическия халат, дълъг до кръста и обикновено от коприна или кадифе, по който обикновено се разхожда 84-годишният Хефнър из имението си.

От "Плейбой" описват новия сайт като "дестинация за мъжки забавления, където те могат да намерят интелигентни и секси разлечения за през деня".

По думите на самия Хефнър сайтът, който спокойно и беопасно може да се отваря и на работния екран, е "второто най-добро свърталище след имението "Плейбой".

На TheSmokingJacket.com няма разголени мадами, но не липсват снимки на мацки в бикини, вкл. от огромния архив на списанието.

На сайта има още видео клипове и статии в ред категории - момичета, секс, любопитно, лайфстайл и др., насочени към по-младите потребители.

Ако все пак не устоят на изкушението отегчените служители винаги могат да отидат на линка към оригиналния сайтPlayboy.com, който има над 6 млн. уникални посещения на месец.

Традиционният бизнес с популярното еротично списание бе силно засегнат от спад в тиража и приходите от реклами, докато хората предпочитат безплатното порно в интернет. 

Заловената в САЩ руска шпионка Анна Чапман пък е получила оферта да участва в порно филм. Тя беше върната в родината си след размяна на шпиони във Виена. 

Базираната в Лос Анджелис компания за порнофилми "Вивид ентъртеймънт" обаче се свързала с американския й адвокат Робърт Баум и отправила оферта за участие в следващия й филмов проект. 

Предложението било направено лично от президента на компанията Стивън Хирш.

"Вивид ентъртеймънт" вече са снимали горещи филми с Памела Андерсън и с Ким Кардашиян. 

Неотдавна компанията предложи и договор за 1 млн. долара на майката на осемте близначета Надя Сюлейман, за да участва в порно лента. Тя обаче отказа офертата.

Новината за поканата идва след твърденията, че Чапман се опитва да продаде историята си на медиите за 164 хил. долара и че обмисляла оферта да позира гола за сп. "Плейбой".
източник: vesti.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати