26 Април 2024 г. Петък

Цялата истина за Дарина Павлова

2010-07-21 11:31:27

В кълбо от тайни е оплетена от глава до пети „мегаталантливата“ Да рина Павлова, вдовица на гръмнатия през март 2003 г. бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, обобщават от „ШОУ“ за представата на нейния образ.

Ето защо отРАЗКРИТИЯ.КОМ решихме да разбулим мистерията около нея. В градска легенда  от давна се е превърнало и самото запознанство на най-богатия българин с оборотната витизчийка от Казанлък. Приживе Павлов е обичал да раз казва как е бил запленен от кръшните форми и чара на някакво момиче на „Раковски“ и набил спирачки, за да я по кани на кафе. От глътка на глътка… се стигнало до брак. Но преди това шефът на „MG“ е трябвало да се разведе със законната си половин ка Антоанета, щерка на генерала от ВКР Петър Чергиланов.

Дотук добре, само че легендата няма никакво покритие с реалността. Защото двамата са запо­знати на „сгледа“ – специ­ална среща, осигурена им от ДС-кадъра Живко Георгиев, приятел и на Илия, и на Дарина, нашумял скандално след години покрай аферата с подслушването, в която бе набъркано и името на тогавашния правосъден министър Антон Стан ков.

Най-пикантното е, че не Дарина е била „златотърсачката” в случая, или поне до такава степен, колкото Зъбчето се оглеждал за нова „перспективна” булка, чрез която да се докопа до заветната Америка. И влицето на израслата в охолство начинаеща актриса намира идеалната партия за брак по сметка, на която янките не биха могли да откажат виза, впоследстие и гражданство. А с тези „екстри“ е било немислимо да се сдобие Антоанета – поради номенклатурно-ченгесарския си произход.

Американсйият дом на Павлови е закупен за „скромните” 1 млн. долара от собствениците – семейство Джеймс и Джийл Брантли. Плащането било „кеш”, което предизвикало небивало изумление у продавачите и брокерите. Къщата се намира в град Виена, щата Вирджиния /където е и центра лата на ЦРУ/.

Близки до фамилията издават, че палатът е на 35 минути път с кола от столицата Вашингтон. Къщата е на 3 етажа, има 12 дка двор. В огромния хол блести езеро със златни рибки.

Паркингът е застлан с хиляди павета, закупени, ако се вярва на мълвата, от Столична община и пренесени в САЩ. В съседство пък е офисът на експрезидента Бил Клинтън. В разгара на бизнесмощта си Илия Павлов е закупил и още един имот отвъд Океана – ранчо от 280 дка, къде то „веселата вдовица“ язди расови жребци.

Преди да стане „госпо жа Мулти“, екстравагант ната казанлъчанка изгря ва във филма на Рангел Вълчанов „А сега накъде“. Всъщност това е нейна та поява №1 на големия екран. В първите години на брака й с бившия на брака й с бившия борец сочните и все още младежки телесни даде ности на Дарина й отварят вратите за участие и в още две-три ленти. Една от тях е „Басейнът“ /да не се бърка с едноименния филм на Бинка Желяз кова от края на 70-те/, където съпругата на най-заможния нашенец се гологъзи в горещи сцени с отявления гей Дим Дуков. Говори се, че когато майка му Вера Драгостинова – Дукова, бивша лична стюардеса на Тато, видяла какви ги върши синът й със знойната жри ца на Мелпомена, просто загубила съзнание. По думите на самия Дим той е трябвало да изнасили приятелката си Дарина. Напук на славата си на „мека китка“, настоящият хотелиер и епископ се справил блестящо със задачата. Дето се вика „мента на лента“.

Творбата със страст ния воден флирт между Дуков и Павлова излиза на бял свят през 1990-а и критиката веднага я определя като „един от най-смелите български филми“. А пък „изнасилвачът“ и половинката на „господин Мулти“ запо чват да се мислят едва ли не за нашенските Джо Далесандро и Джейн Бъркин, които съпругът на Джейн – Серж Генсбур, режисира през далечната 1976-а в разтърсващата и брутална еротична драма „Не те обичам, аз пък още по-малко“. Но в този период Дарина и Илия все още не са яхна ли гребена на светската вълна.

Години по-късно, когато имената им неизменно оглавяват ВИП-хрониките, на екипа на спряното вече предаване по БНТ „Поне делник осем и половина“ му хрумва да излъчи провокативния филм. Този път на г-жа Павлова й настръхнала косата, само като си представила как ще цъфне по „организъм“ в праймтайма, при това – в секспози с доказания „топъл брат“ Дим Дуков! Тя направо истерясала, но и на могъщия й брачен партньор също хич не му изнасяло „почтената“ му съпруга, при това – изис кана бизнес дама, да се вихри по евино облекло за радост на плебса. И му намерил колая – скан далната лента просто не видяла „малък екран“.

Как точно е стопирал излъчването – с пари или с много пари, исто рията мълчи.

А пък копието и досега се кътало в специален сейф във видеотеката на БНТ, вместо да раздели горката участ на остана лите ленти от това време – набързо насметени в старата складова база на обществената медия в столичния кв. „Захарна фабрика“, която още пре ди 14 години бе „случай но“ опожарена.

На Дарина Павлова екранното „изнасилване“ явно й се „усладило“, защото няколко години след „Басейна“ тя кани Дим за свой ортак във фирма за артистичен мениджмънт. Целта на амбициозното начинание била да финансира кино и театрални проекти, както и да изработва имиджови и рекламни стратегии за елитни персони. Про тивно на очакванията, бизнесът не потръгнал и скандалният ексмонах Дамаскин и „госпожа Мулти“ се разделили по живо, по здраво. Според друга версия обаче два мата се скарали жестоко и развалили достлука си, тъй като Дуков заделял крупни суми от общия бюджет във фонд „И аз съм човек“.

източник: razkritia.com

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати