Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Септ 23
Начало arrow Клюки arrow Ферхунде: Господ ми даде всичко

Ферхунде: Господ ми даде всичко

  Print E-mail
2010-07-21 10:21:44
източник: kliuki.bg

Дениз Чакър, която изпълнява ролята наФерхунде в „Листопад”, говори пред камерата на Би Ти Ви за героинята си, за хобито си и за изпълнените си мечти.

- Дениз, приличаш ли на Ферхунде?

- Ние станахме много добри приятелки с моята героиня. Тя е преживяла много повече неща от мен, има много по-голям житейски опит, затова мога да кажа, че аз се научих на много неща от нея. Ферхунде е с лош характер, затова има моменти, в които ние доста се разминаваме.

- Какво ти даде и какво ти отне тази роля?

- Нищо не ми отне, само ми даде. Имах шанса да работя с много големи актьори. Затова този сериал беше и като продължение на 4-годишното ми образование. Истинска школа. Завършила съм актьорско майсторство, но тази роля ме изгради като актриса.

-   Как реагират хората, като те видят на улицата?

-   Никога не са се опит­вали да ми забият шамар, въпреки че аз съм лошата героиня във филма. И това се дължи най-вероятно на факта, че аз се опитвам да обясня с . Ферхунде е твърде умна и хитра.

-   Каква е Дениз Чакър в реалния живот?

- Едно от най-трудните неща е да разкажеш на другите кой си ти. Аз завъ рших държавната консер ватория в Анкара през 2004 г. профил „Актьорско майсторство“, след което се преместих в Истанбул, където започна моето при ключение с тази професия. На 31 декември 2009 г. навърших 28 години. Успоредно със снимките на „Листопад“ играя на театралната сцена, по ставяме драматизация по Шекспир.

- В сериала не те обичат много, с кого от актьорите си добра приятелка извън сагата?

- Ние сме един чудесен, много добър екип. Въпре ки че снимаме драма, в паузите между отделните сцени много се забав ляваме. Батко Халил е много хубав човек. Като усети, че атмосферата се нажежава, ни разсмива с виц, от което ние веднага се отпускаме. Дори този филм да приключи, наши те приятелски отношения ще продължат.

- Как прекарваш сво бодното си време?

- Снимам с фотоапарата си. Това е най-голямото ми хоби.

- Фотограф, актриса или театрална актриса, къде се чувстваш най-силна?

- Театърът е моята сти хия. Най-голямата ми връзка с изкуството е на театралната сцена, тя ме разтреперва най-много. Там истински се вълну вам. Моят свят се променя там.

- А винаги ли си искала да правиш това?

- Да, това беше детска та ми мечта. Всичко, за което съм си мечтала, ми се случи. Толкова много и толкова отвътре съм го поискала, че Господ ми го даде, четем интервюто по страниците на в.“ШОУ“.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Клюки
  Новини Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка ...
  Новини Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо и ...
  Новини Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" в София, в която ...
  Новини Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
  Новини Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето. - - Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?