20 Април 2024 г. Събота

Златните правила за успешна изневяра

2011-06-10 05:05:09

Тези, които са се решили да изневерят, е добре да знаят и да спазват някои правила.

Разкриването на изневярата е едно от най-лесните неща в живота: интуицията на партньора или най-малкият пропуск може в един миг да разкрият всичко.

Едва ли ще успеете да приспите интуицията, но може да приложите следните хватки, за да не се издъните!

След прочита – изгорете!

Ако между вас и вашия любовник съществува глуповатият навик през половин час да си пишете SMS-и, съобщения във Facebook или мейли, научете едно елементарно правило: прочети и изтрий! Вече не е толкова трудно да се „разбиват“ пароли. Ако пък са ви толкова скъпи тези писма, създайте си нова поща под чуждо име и на различен мейл сървър.

Разглеждането на тази кореспонденция е най-добре да става в някое Интернет-кафе, току виж сте забравили да изтриете историята на домашния си компютър!

Cash only

Ако сте наели квартира, отбивате се в хотели, купувате подаръци, плащайте за тях само в брой. Не е добра идея ползването на дебитна или кредитна карта за това ви удоволствие.

Избор на мястото на срещата 

Във всеки по-голям град има хотелчета, чийто персонал е „дресиран“ за прием на незаконно срещащи се двойки. Те ще ви погледнат професионално и няма да запомнят лицето ви, което не е гарантирано, ако си наемете стая с хазайка.

Кой знае дали някой ден няма да ви срещне на улицата, когато се разхождате със съпруга си и точно тогава реши да ви попита как е В.!

Не отлагайте за утре

... това,  което смятате да подарите на любовника си. Разбира се, че ако съпругът ви намери подаръка, винаги може да кажете, че сте го приготвили за него. Ще стане сложно обаче, ако размерите (ако става въпрос за дрехи) на мъжете ви не съвпадат!

Не лъжете

Малката лъжа поражда голямо подозрение. Ако паметта ви не е идеална и знаете, че се оплитате, когато разказвате подробности, постарайте се да лъжете колкото се може по-малко.
Най-добре намерете надежден и благовиден предлог, под който може да се измъквате от вкъщи, като напр. курс по йога или нещо подобно. „Наученото“ на подобен курс няма как да бъде проверено, а доволният ви и умиротворен вид може да се отдаде на „курса“.

Не се  страхувайте!
 
Не скачайте при всяко позвъняване на телефон, дори да се обажда Той. Ако съпругът ви не познава всичките ви колеги, може да се обърнете към него дори с фамилията му. Говорете спокойно, казвайки нещо от рода на: „Да, да, разбрах, няма нищо страшно, да, още утре сутринта...“

Ако обаче съпругът ви познава добре колегите ви, тогава по-добре не вкарвайте номера на любовника си в телефона, а на късните му обаждания отговаряйте с: “Имате грешка!“. В този случай може да изключвате апарата през нощта.

Виждам с носа си!

Изостреното обоняние е свойствено не само за жените. Този проблем може да се реши, ако помолите любовника си да използва по-деликатен дезодорант, а защо не този, който използва съпругът ви.

В семейното ложе

Леглото, както се знае, може да сдобри, да скара, но то може да изкара на бял свят и изневярата. Ако рязко промените навиците си и предпочитанията си в секса, ако все по-често отказвате на съпруга си, оправдавайки се с главоболие – рано или късно той ще започне да подозира съществуването на дубльор.

За това ако в плановете ви няма развод, постарайте се да не променяте нищо в семейния секс. А и не забравяйте за контрацепцията - ДНК тестовете са скъпи!

Ако все пак ви хванат

Отричайте всичко! Даже ако са ви хванали „на калъп“. Не се поддавайте на провокации от рода: „Ти ми разкажи, а аз ще ти простя“. Също така не се разкайвайте със задни мисли : “Ето, аз сега ще се покая, ще обещая, че ще скъсам, а той ще ми прости“. Може и да прости, историята познава такива случаи, но със сигурност никога няма да забрави.

Това е ситуация, в която трябва да се лъже до последно. Може да се покаете в църквата, докато последиците от травмата, която може да нанесете на партньора си с признанието за изневяра, са непредсказуеми.

И още нещо - ако любовникът ви не е нищо повече от преходен вариант и забавление, по-добре да не знае нищо за вас – нито къде живеете, нито къде работите.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати